Oljespecifikationer för ett mål Hydraulisk 821E

Fallet Hydraulisk 821E är en hjullastare, en bit av tung utrustning som används inom olika branscher, bland annat bygg-, loggning och jordbruk. En hjullastare har en stor hink på framsidan och används ofta för att flytta stora mängder material som smuts från en plats till en annan. Det 821E har en 6-cylindrig, turboladdad motor som körs på diesel. Motorolja System

oljepumpen i mål 821E har en djup svalare sump plattan och under trycksatta munstycken kolv. Pumpen kan vara i drift när lastaren lutas, så länge lutningen är 35 grader eller mindre i någon riktning. Oljefiltret är en spin-on kassett som tillåter fullt flöde och är utbytbar.
Hydrauloljesystem

hydraulsystemet styr styrning och förflyttning av skopan. Huvudpumpen och redskapets pumpen är stängt centrum pumpar med tryck-och flödesmätning. Ett stängt centrum pump har en ventil som stänger när pumpen inte behövs för att utföra en åtgärd, så att pumpen kan vila. Reglerventilen för lastaren är en closed-center ventil med reglage för att lyfta och tilta skopan. Den hydraulolja filtrering sker med ett utbytbart 10-micron patron på returledningen. Oljefiltret har också en indikation ljus som indikerar när filtret behöver bytas.
Oil Kapacitet

Motorn rymmer 22 liter olja, även det belopp som innehas av oljefiltret. Den kompletta hydraulsystem rymmer 46 liter olja, däribland en reservoar som rymmer 23,8 liter. Huvudhydraulpumpen och redskap pump tränga 31.6 liter per minut vid 2000 rpm och arbetar vid 3.600 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115443.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.