Mach 1 ProCharger specifikation

Den ProCharger Mach 1 P - 1SC kompressor system har flera tillämpningar inom fordonsindustrin , bland annat Ford , GM och Chrysler bilar med elektronisk bränsleinsprutning och förgasarmotorer och lastbilar . En kompressor fungerar genom att tvinga extra luft in i förbränningskammaren , en process som även kallad forcerad luft induktion. Komponent Specifikationer

P - 1SC s pumphuset pump , vilket är en böjd tratt som underlättar luft induktion till lossningshamnen, har en diameter på nio inches . Den har en diameter utloppsslang av tre inches , en exducer diameter på 5,25 inches ( en exducer driver ut tryckluft från kompressor ) och ett inlopp slang diameter på 3,75 inches .
Performance Specifications
< br >

Mach 1 genererade 825 maximalt kompressormatade hästkrafter i ett naturligt aspirerade motor med en bas hästkrafter mellan 200 till 450. Den har ett maximalt flöde på 1.200 kubikfot per minut och en maximal höjning på 30 pounds per kvadrattum .
Övriga specifikationer

fristående P - 1SC har en maximal impeller RPM på 65.000 ( en impeller snurrar på en rotor för att underlätta forcerad induktion ) , och en olja kapacitet på sex uns .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115437.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.