Chrysler Vin Information

Bilar tillverkade efter 1982 års modell är alla tilldelade en Vehicle Identification Number, eller VIN, från tillverkaren. Avkodning VIN kan ge information om bilen som sin modell, tillverkare och ursprung fabriken. Country, fabrikat och typ

De tre första siffrorna i VIN identifiera ursprungslandet på bilen, dess gör, och typ. Den första siffran är antingen en "1", som designerar USA som ursprungsland, en "2", vilket betecknar Kanada som ursprung, eller ett "3", som betecknar Mexiko som härrör punkten. Det andra tecknet i VIN kommer att vara "C", som indikerar att bilen är tillverkas under Chrysler namn. Det tredje tecknet i VIN kommer att bli en "3", vilket indikerar att fordonet är en personbil för användning på vägar som omfattas av restriktioner som fastställts av Department of Transportation.
Safety System, Vehicle Line, Series, och Body Style

fjärde tecknet indikerar bilens utrustning säkerhetssystem. Till exempel visar en "A" att den har en krockkudde. Bokstaven "C" betecknar en automatisk bilbälte, medan bokstaven "E" anger en aktiv fasthållningsanordning. Det femte tecknet indikerar raden av fordon, vars värde ändras beroende på årsmodell på bilen du utvärderar. Den sjätte värde liknar det femte i att det visar serien av bilen. Som modeller och nivåer serien förändras över tiden, kan värdet av det sjätte numret variera från Chrysler till Chrysler. Den sjunde siffran är liknande i att det kommer att variera, vilket indikerar bilens kaross.
Motor, årsmodell, produktionsanläggning, och serienummer

bilens motor modell kommer att indikeras med det åttonde tecknet i VIN. Detta värde kommer att variera från bil till bil eftersom motorn modellerna kommer att skilja mellan Chrysler-modeller. Den nionde tecknet är känd som "kontrollsiffra" och helt enkelt fungerar som en avskiljare i VIN struktur. Det kommer antingen att vara en siffra eller tecknet "X". Bilens årsmodell att anges av den tionde siffran i VIN, till exempel "J" står för 1988, "K" står för 1989, och så vidare. Den elfte siffran indikerar bilens monteringsfabrik, som kan variera från bil till bil-och årsmodell till årsmodell. De sista siffrorna i VIN fungerar som bilens serienummer och kommer att vara unik för varje Chrysler.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115431.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.