Hyundai Accent Komponenter

Hyundai Accent är en fyrdörrars bil med manuell växellåda och framhjulsdrift. Listpriset på 2011-modellen är $ 13.895, enligt HyundaiUSA.com. Accent får 28 mpg i staden och 34 mpg vid körning på motorvägen, enligt tillverkaren. Detta fordon, lite ström men högt på bränsleeffektivitet, har ett antal andra särskiljande beståndsdelar. Frame

Accent har en mer solid ram än andra fordon, minskar ram flexibilitet. En fastare ram förbättrar hantering, skär ner på buller, och ökar säkerheten.
Motor

Accent har en 1,6-liters 110-hästars motorn. Den har 106 pund fötter vridmoment. Ett pund-fot representerar den vridkraft som produceras genom applicering av en en-pound kraft till en en-fot långa hävarm. Motorns kompressionsförhållande är 10 till 1.
Säkerhetsfunktioner

Barnsäkerhetsspärr är standard. Effekt dörrlås, ett stöldskydd, och ett anti-bromssystem är frivilligt för Accent. Förarsidan och passagerar sidokrockkuddar är också standard. Stammen av fordonet har en "anti-fällan" enhet.
Andra komponenter

upphängningssystem i Accent består av MacPherson fjäderben med spiralfjädrar i fram och kopplade torsion beam chocker axel med spiralfjädrar i ryggen. Bilen använder skivbromsar. Den är utrustad med 14-tums stålfälgar med wheelcovers och P185/65HR14 däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115392.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.