Hur Trailer en Jordbrukstraktor

En jordbrukstraktor lastas på en trailer för att skicka den till en annan plats med hjälp av en lastkaj. Mata utbudet och lantbruksmaskiner butiker ofta har lastkajer som kan användas av allmänheten för gratis eller för en liten avgift. En lastkaj är gjord för att rymma höjd semitruck släp så att traktorn kan lätt köras på trailer sängen. Om ingen lastkaj finns då en Lowboy trailer med en avtagbar hals krävs för marken lastning. Saker du behöver
lastkaj kedjor
Cargo med £ 5000 arbetar betyg lastgränsen
Chain bindemedel
Binder vinsch bar
Visa fler instruktioner
1 < p> Ring din lokala foder leverans eller entreprenadmaskin leverans butik och satt upp ett möte för att använda sin lastkaj.
2

Tillbaka släpet upp till en lastkaj, dra åt parkeringsbromsen och lägg stoppklossar in mellan däcken att hålla den från att rulla. Be två personer att stå på baksidan av trailern på båda sidor för att vara observatörer. Instruera spotters att peka in mot vagnen när traktorn behöver köra inåt och att påpeka bort från vagnen när traktorn behöver köra utåt. Berätta för dem att korsa armarna är signalen att sluta.
3

köra traktorn på lastkaj och rada upp de främre eller bakre hjulen med sidorna av trailern. Gör detta genom att köra framåt och att uppmärksamma de spotters på vardera sidan av släpvagnen. Placera traktorn i sin lägsta växeln och öppna alla fönster så att du kan höra spotters.
4

Kör traktorn sakta framåt flytta dina ögon från en spotter till den andra och tittar rakt fram för att hålla huven av traktorn centrerad med mitten av släpvagnens sängen. Stanna traktorn i mitten av vagnen.
5

Hook en last kedja runt den inre axeln för varje traktorns fyra däcken. Dra den främre axelns kedjor mot framsidan av släpet och haka fast krokarna i skyddsräcket på släpvagnen ramen och dra den bakaxelns kedjor mot baksidan av släpet och haka fast krokarna i skyddsräcket. Detta kommer att hålla traktorn från att gå framåt och bakåt i transit.
6

Fäst en kedja pärm till varje kedjorna och vinscha bindemedlet ned tätt med kedjan vinsch bar. I slutet av vinschen baren går upp över bindemedlet handtaget och dras sedan nedåt med händerna och kroppsvikt tills bindemedlet låses på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115306.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.