Buick turborenoveringar Tips

Buick turbomotor placerades först i Regal modellerna på 1980-talet. Denna motor var och är ganska likt andra turbomotorer som har släppts sedan, erbjuder ökningar i hästkrafter och hastighet. Om du har en Buick turbomotor i bilen, kan dock vissa problem utvecklas med motorn som kräver reparationer. Med några enkla tips kan du få förstå reparation av din Buick turbomotor. Diagnos Turbo Frågor

Buick turbo fungerar med hjälp av en turbin kompressor, ungefär som alla andra turbomotor, och ofta problem med motorn ligger i dessa kompressorer. Små föremål kan sugas in i turbinerna, skada kompressorn och inte låta den fungera som avsett. En av de vanligaste frågorna med turbomotorer är olja klumpbildning. Om oljenivån i turbomotorn är tillåtet att släppa för mycket, kan oljan som är kvar börjar tårta när motorn är avstängd, förvandlas till ett slam inuti turbo bostäder. Symtom på detta problem inkluderar olja läcker, ditt fordon med en överdriven mängd olja eller överhettning av motorn. Bilen får inte heller köras alls om motorn är översvämmad med olja eller om kompressorn gjorts icke-operativ.
Ombyggnad vs Byte
p Det finns vissa fall när turbo kompressor enheten kräver ersättning eftersom ombyggnad eller reparation turbon skulle kosta mer pengar och tid än turboaggregatet sig är värt. Detta är vanligtvis fallet när turboaggregatet s axellagringen har misslyckats och de hamnar slipning inuti kompressorhuset, skada turbinbladen. När dessa lager misslyckas, axeln som spolar kompressorn börjar att få spela och vingla i sin rotation. Detta driver lagren upp mot medier den normalt inte är i kontakt med.
Kontrollera Oil

En av de mest förbisedda aspekterna vid reparation en turboaggregat är huruvida det finns någon olja inuti kompressorhuset eller utblåsningshuset. När det finns en någon olja inne någon av dessa hus, betyder det ett lagerhaveri som oftast innebär att det är mer inre skador än motorn ännu är visning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115180.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.