Vilka fordon kräver en CDL?

En kommersiell körkort kallas en CDL. Denna specialitet licens krävs för att köra vissa typer av fordon. Körning specifika kommersiella motorfordon ofta kräver speciella färdigheter och förare måste kunna klara ett prov för att erhålla en CDL och driva dessa specifika motorfordon. Normerna för CDL testa utfärdades av Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA). Fordonstyper

normer för en CDL licens är indelade i tre olika kategorier. En klass-A CDL krävs för varje typ av fordon med en tågvikt betyg (GCWR) av £ 26.001. eller över. När en klass-B CDL, är denna typ av licens som utfärdats för dem som kör någon typ av motorfordon med en totalvikt (GVWR) av £ 26.001. eller över, eller någon typ av fordon som transporterar eller bogsering i över 10.000 GVWR lbs. Slutligen, är en klass-C CDL krävs för att köra eller använda någon speciell som inte faller under kategorin av en klass-A ännu eller klass-B, används för att transportera minst 16 passagerare (med drivrutinen inkluderad), eller är används för transport av farligt gods.
Specialty Endorsements

När erhålla en kommersiell körkort (CDL), kan förarna måste genomgå en eller flera andra tester för att lägga till noteringar på deras CDL. Dessa noteringar beroende på vilken typ av motorfordon kommer att drivas. Det kommer bara att vara ett kunskapsprov som ges till dem som kommer att driva motorfordon med dubbla och tredubbla släp eller tankar. Dock måste de som kommer att bära en passagerare eller dem som kommer att köra en skolbuss passerar både en kunskap och praktiska färdigheter test. För dem som transporterar farligt material av, måste förarna klara ett kunskapstest och Transportation Security Administration (TSA) Threat Assessment.
CDL Krav
p Det finns vissa CDL krav för att ta provet. Dessa krav innefattar att ha en bra drivande post under de senaste två åren innan för att ta provet. En bra färdregistreringen innebär inget tillfälligt tillstånd eller annullering eller inga större motoriska övertygelser fordon, inklusive en allvarlig trafikförseelse. Andra krav är att ha passerat en vanlig körkort med minst två års kontinuerlig körupplevelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115176.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.