Om smarta bilar

Ekonomisk och ännu mindre än en kompakt bil, slog Smarta bilar scenen och erbjuds konsumenterna ett alternativ till bensinslukande fordon. De är sub-kompakta bilar med några extra förmåner. De är idealiska för dem som bor i trånga städer eller tätorter, eftersom de lätt kan parkeras och manövreras. Historia

Smarta bilar tillverkas av Mercedes-Benz. Även över en miljon av dessa bilar har sålts i 36 länder över hela världen, har bilarna blivit ej tillgängligt i Förenta staterna till januari 2008. Det var under denna tid som den Smart For Two kunde amerikanska konsumenterna.
Models

Även Smarta bilar finns i olika modeller, de enda modeller som finns tillgängliga för köp i USA är Smart For Two Ren Coupe, vilket är en basmodell fordon, Smart For Two Passion Coupe, som anses välutrustade, och Smart For Two Passion Cabriolet, vilket är en cabriolet och anses vara väl- . utrustad
Funktioner

Smart For Two basmodellen kommer med ett låssystem med en central fjärrkontroll, en fem-växlad växellåda som ger föraren möjlighet att växla mellan automatisk och manuell, en läderklädd ratt och en konsol som är radio klar. Elektriska fönsterhissar, luftkonditionering och aluminiumfälgar är alla tillval på denna model.The sportiga Passion Coupe har alla funktioner som basmodellen plus aluminiumfälgar, panoramatak, skiftande paddlar, luftkonditionering med klimatkontroll, uppvärmda sidospeglar, elektriska fönsterhissar och en radio med CD player.The Passion Cabriolet har alla funktioner i Passion Coupe plus en radio-och ljudsystem som har uppgraderats och har en 6-skivors CD-växlare som är mp3 compatible.All av modellerna är två formelbilar, med ett litet förvaringsutrymme bakom sätena. De är så små, i själva verket, att du kan parkera två av dessa fordon, stötfångare till stötfångare, på en parkeringsplats. De mäter 8.8 meter lång och är 5,1 meter hög.
Performance

Smart Cars definitivt inte kommer att vinna några tävlingar. Oavsett om du väljer basmodellen eller Passion Cabriolet, kommer de alla utrustade med en 3-cylindrig, 1-liters motor. De kan nå en topphastighet på 90 km /h, vilket borde vara mer än tillräckligt för pendling och stadskörning.
Fuel Economy

Smart Cars har en 8,7 liters tank- - de kommer inte att ta en massa pengar för att fylla upp. Den typiska bränsleekonomi för en Smart Car är 33 miles per gallon i staden och 41 miles per gallon på motorvägen. Enligt fueleconomy.gov är Smart For Two anses vara den mest bränsleeffektiva gasdrivna icke-hybrid fordon i USA. Funktioner

Smart For Addera Säkerhet Två är utrustad med fyra krockkuddar, som omfattar två sidokrockkuddar för bröstkorgen och huvudskydd. Dessutom har de också en broms assist, elektroniskt stabilitetsprogram och låsningsfria bromsar. Alla dessa system är standard på Smart för två bilar. De har också fasthållningsanordningar som är mycket effektiva och de uppfyller de passiva säkerhetsstandarder för Mercedes-Benz.
Prissättning

Prissättningen varierar, beroende på modell. Den Coupe börjar på runt $ 12.000 medan Passion Coupe börjar på runt $ 14.000. The Passion Cabriolet har ett utropspris runt $ 17.000. Det finns en Smart Car återförsäljarnät i USA med 75 centra där Smarta bilar kan köpas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111992.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.