Hur man öppnar en Trunk Lock för en Dodge

Dodge erbjuder en mängd olika fordon att välja mellan , från den robusta Nitro , Journey och Grand Caravan , den sportiga Challenger , Avenger och Viper . Du kanske vill använda din Dodge bilens bagageutrymme för lagring av objekt såsom livsmedel , bagage eller sportutrustning . För äldre Dodge fordon , kan stammen endast öppnas manuellt med nyckel . Nyare Dodge fordon använder en elektronisk nyckelbricka som har en knapp som är dedikerade till att öppna bakluckan . Instruktioner
1

Tryck på " Trunk Släpp " -knappen på din elektroniska nyckelbricka . Du kan behöva trycka på knappen två gånger , beroende på din bil . Denna knapp visar generellt en skiss av en bil med en öppen bålen .
2

Lås upp bagageluckan inifrån bilen genom att trycka på " Trunk Släpp " -knappen , som kan vara placerad på mittkonsolen eller på instrumentpanelen till vänster om ratten , beroende på din bil .
3

Lås upp bålen , om du har fastnat inuti den , genom att dra " Emergency Release " spak . Denna spak är ofta belägna på toppen av stammen och kan lysa i mörker i vissa fordon .
4

Använd bilens nyckel för att öppna bakluckan om du äger en äldre Dodge fordon som inte har en elektronisk nyckel enhet . Sätt in nyckeln i nyckelhålet på stammen och vrid den åt vänster . Detta orsakar stammen att frigöra och öppna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115161.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.