Tips för Polaris Sportsman 500 Performance

Polaris Sportsman 500 är en all-terrain fordon (ATV) främst avsedd för användning på Wilderness Trails. Den har en 498 kubikcentimeter (cc) motor och en kontinuerligt variabel transmission (CVT). Performance uppgraderingar beroende på körförhållanden. Tävlingsbanor möjliggöra för olika uppgraderingar än landar förvaltas av US Forest Service. Fortfarande finns det några uppgraderingar som kan förbättra prestanda Sportsman i endera villkor. Prestanda Tips
p Det finns flera tillverkare av tips prestanda avgassystem för Polaris Sportsman 500. Dessa tips har en bredare öppning och gnistfångarnät än lager eller OEM (Original Equipment Manufacturer) tips. Detta är tänkt att minska mottryck på motorn genom att tillåta avgaserna att strömma lättare från cylindrarna. Dessa tips bulta på i stället för OEM dricks. Om du tar din Polaris i ett vildmarksområde, se till att byta spets är godkänd av Forest Service.
Heavy-Duty Axlar
p Om du ska Lyft din Polaris Sportsman 500 genom att höja suspension eller lägga större hjul, är det en bra idé att använda starkare axlar. OEM axlar är konstruerade för genomsnittlig användning och inte för prestanda körning på racerbana eller aggressiva off-road körning. Höghållfast axlar kommer att motstå slitage och brott bättre än OEM axlarna.
High-Flow luftfilter

Ett enkelt gör-det-själv prestandaförbättring för Polaris Sportsman 500 är installation av ett högt flöde luftfilter. Dessa filter är ofta gjorda av bomull fiber belagd med en speciell olja. Oljan drar till sig smuts och damm samtidigt begränsa luftflödet mindre än en vanlig engångsfilter. Ökat luftflöde kan översättas till bättre förbränning i motorn och fler hästkrafter och acceleration. Den ökade kraften kommer också utan kostnad för ATV bränsleekonomi. Många av dessa high-flow filter passar till fabriken luftintagsenheten och är billiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115101.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.