Så här registrerar din BMW

Nu när du har köpt den BMW som du väljer, är nästa steg tillverkaren registrering. BMW ägare webbplats erbjuder online-registrering för ägare, vilket ger dem möjlighet att skapa användarprofiler, så att de kan få upp-till-datum BMW informationen. Webbplatsen ger även detaljerad information om planerat underhåll och rabatter tjänster, tillsammans med kartor och vägbeskrivningar till lokala auktoriserade återförsäljare och servicecenter. BMW registrering på webbplatsägare tar cirka fem minuter. Saker du behöver
BMW Fordon VIN eller tillverkningsnummer
Visa fler instruktioner
1

Dubbelklicka på ikonen Internet webbläsare skrivbordet. Gå till BMW nätet officiella hemsida.
2

Klicka på "My BMW"-fliken längst upp i BMW webbplatsens startsida. Klicka på "Logga in" åtgärder när det hopfällbara menyn visas för "My BMW".
3

Dubbelklicka på "Skapa ett konto" knappen i det nedre högra hörnet av inloggningsskärmen. Du kommer att omdirigeras till BMW Registration sida för webbplatsen. Fyll i din e-postadress i den utsedda datafältet, och skriva in din e-postadress för noggrannhet ändamål
4

. Skapa ett lösenord för att följa din e-postadress. Ange lösenordet i den sista datafältet att kontrollera det för noggrannhet.
5

Klicka på "Ja" knappen för att visa att du äger en BMW. Nästa skärm kommer att behandla din log-in uppgifter, så att du kan registrera din BMW bilmodell. Skriv in uppgifter om bilens VIN-och /eller tillverkningsnumret.
6

Skriv de sju sista siffrorna i ditt BMW: s VIN (Vehicle Identification Number) eller tillverkningsnumret i önskad datafält.

7

Ge dina kontaktuppgifter, vilket kommer att inkludera ditt namn, adress, telefonnummer, och BMW specifikationer fordon för att slutföra ägarregistrering.
8

Klicka på "Skicka" för att behandla din information och komma åt din BMW användarkonto. När du har loggat in på kontot, kommer du att kunna söka efter kontaktinformation för lokala BMW återförsäljare. Du kommer också att kunna boka planerat underhåll för att få din BMW service.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115036.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.