Hur öka den Thunderbirds Hästkrafter

The Thunderbird tillverkades av Ford genom 11 generationer mellan 1955 och 2005, och var den första av vad vi nu känner som "personlig lyxbil." Under sina 50 år av produktion, har över fyra miljoner Thunderbirds gjort. Som av 2010, har Ford ännu inte utvecklat en efterträdare. Instruktioner
1

Installera en prestanda chip om din Thunderbird är moderna nog att ha ett bränsle-insprutningssystem, fungerar En föreställning chip genom att optimera bränsle rörelse genom din motor så att den producerar mer makt.
Sida 2

Byt motorolja var 3000 miles för att se till att motorn stannar så ren som möjligt. Din motor kommer alltid att ge dig mer makt, om det är ren och kör effektivt. Köp en motorolja utformad för att ge optimal prestanda genom att flytta genom motorn snabbare. Addera 3

Byt systemets fabriks avgaserna med ett högt flöde system som har en bred ljuddämparen. Detta gör den varma luften att fly motorn så snabbt som möjligt, vilket förbättrar motorns verkningsgrad och ger mer makt.
4

Byt standard luftfilter med en konstruerad så att luften kan flöda mer fritt runt motorn. Detta säkerställer att motorn fortfarande är kall när den körs och därmed kommer att producera mer makt.
5

Kontrollera däcken minst en gång i månaden. Under-pumpade däck innebär att motorn måste arbeta hårdare för att producera el. Svulstiga däck riskerar en punktering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115023.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.