Den vanligaste Trailer Ljus Connectors

De vanligaste trailer ljus anslutningspluggar beror på vilken typ av släpvagn dras och vilket år och storlek släpet är. Fyra-vägs system är standard på de flesta små vagnar, medan sju-vägs kretsar används ofta på allt från stora flak trailers att resa släpvagnar. Det bästa sättet att berätta vilken typ av kontakt du arbetar med är genom att kontrollera stiften eller hål på pluggen. Antalet stift eller hål kommer att berätta vad talsystemet din släpvagn. Fyra-vägs kretsar

fyrvägs kretsar ses ofta på släpvagnar som små utility släp och tvåhjuliga släp. Fyra-vägs kretsar har oftast tre stift och ett hål på vagnens sida och matchande manliga till kvinnliga komponenter på bilens adaptern. Dessa vagnar har oftast ett litet klipp för att hålla dem på plats till bilens adaptern. Fyra-vägs krets adaptrar är standard adapter för de flesta andra släpvagnar och deras adaptrar. Pluggar som stora, men ovanligt, som åtta-vägs pluggar kan dimensioneras ner så det är hanterbart med en fyrvägs-adaptern genom att placera lämplig adapter på slutet av trailern-plugin.
Fem-vägs kretsar

fem-vägs kretsar visas på ungefär samma sätt som fyra-vägs kretsar gör, med fyra stift och ett enda hål på släpet sida och matchande kvinnliga och manliga komponenterna på fordonets sida. Den femte anslutningen är vanligtvis ansluten till en annan tråd som kan användas för hjälpström eller en backup bromssignal. Dessa kretsar är oftast ses på energiföretag och båt släpvagnar eller äldre "pop-up" Camper Trailers går fram till omkring 1992. Addera ditt Six-vägs kretsar

Sex-vägs kretsar oftast ses på långa Utility Trailers, van-trailers och små vagnar som används för skotrar, motorcyklar och gräsklippare. Den sex-vägs krets rutan ser ut som en liten svart rektangel med fem stift och ett hål. En sex-håll kontakten är ibland ses på hästtransporter, släpvagnar resor och mycket stora släp. Denna plug ser ut som en cylinder med sex hål på vagnens sida. Fordonets sida har sex stift som helt måste sätta och låses på plats med pluggen.
Seven-vägs kretsar

Seven-vägs kretsar ses vanligen på hästtrailers som är nyare än 2005, båtsläp som är över 20 meter och tunga verktyg flak trailers. De platta blad bilens kontakt måste hållas rak. Om böjd, ska hela pluggen bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113398.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.