Specifikationer för Bobcat 873

The Bobcat Bolaget inledde sin verksamhet år 1947. Företaget tillverkar medar styra lastare, kompaktlastare spår, alla-wheel Kompaktlastare, kompakta grävmaskiner, redskapsbärare arbete, terrängbilar och sysselsättningsskapande matchade bilagor. Den 873, en av Bobcat produkter, är en skid-steer loader används för att dra och ta bort material i mindre kompakta ställen. Motor och Kapacitet

Rödlon 873 är utrustad med en 73,5 hästkrafter icke-turboladdad dieselmotor. Den har en nominell kapacitet på 2300 kg., En tipplast på £ 4600. och en operativ vikt på £ 6885.
pumpkapacitet, Auxiliary High Flow och andra funktioner

873 har en pumpkapacitet och extra högt flöde på 18,8 liter per minut . Det kommer också som standard med ett BCIS systemet. "BCIS" står för Bobcat Interlock Control System. Den BCIS är en säkerhetsfunktion för 873 som kräver att skid-steer loader operatören att vara fysiskt sitta i maskinen med motorn igång och sätet bar på plats innan någon av de hydrauliska eller drivningen funktionerna kan kopplas.
Addera Mått

Bobcat är 140.9 inches lång, 74 inches bred och 78 inches tall. Det har en 40-tums räckvidd vid maximal höjd, en 48,8-tums hjulbas och en höjd på skopans infästning av 124,3 inches. Den erbjuds med en extra yttre hydraulik-system och levereras som standard med Bob-Tach Attachment System. Bob-Tach Attachment System kan du ändra de bilagor som är anslutna till 873 utan att lämna din plats. Systemet uppfanns av Bobcat Company mer än 35 år sedan. Allt du måste göra är att låsa upp spakarna på den nuvarande bilagan, låta gravitationen dra bort det som du lutar minilastare plattor, linje upp nya kvarstad och lås i de nya spakarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115022.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.