Saker för att säkra en last på en pall jack

Säkra en pall jack last är nödvändigt för att skydda alla som hanterar lasten. När du gör säkerheten högsta prioritet vid lastning och lossning pall domkrafter, du är mer benägna att undvika skador. Det finns ett antal objekt som du kan använda för att säkra en last. Ofta hittar du dessa vanliga objekt i ett lager eller i närheten lastbryggan. Wood

Wood skiffer eller ark kan du fästa en lastpall på flera sätt. Till exempel kan du läsa en rad av lådor jämnt på en pall, sedan placera en lång trä blad på toppen. Detta gör att du kan placera en annan rad med rutor längst trä arket. Om du följer denna metod, kommer din pall öka robusthet från Träskivor mellan raderna. Addera Dunnage

Dunnage är en lös term som används för ett antal material att bidra till att säkra laster. Dessa material inkluderar plastfilm, ris mattor, väskor liner och beläggningar jute. Ofta tjänar dunnage flera syften, som att säkra en last och skydda varor och förpackningar från fukt, smuts och mekanisk åverkan. Till exempel, kan du linda plastfolie runt en massa lådor och pallar, gör flera enheter en singulär enhet. Detta säkrar poster och gör det lättare att transportera.
Strapping
p Det finns tre typer av band du kan använda på gods, inklusive rep, plast och stål. Idealt strapping förpackas under pallen och över toppen av gods poster. Du kan placera remmarna runt sidorna för extra stöd. Nackdelen är att ta bort band är ofta gånger svårt, särskilt för stålband. Rope är den snabbaste av de tre typerna och låter dig enkelt klippa det efter transport pallen. Plastband är stark för korta löptider, men kan knäppa i långa resor och stress. Stålband är den mest hållbara och robusta, och särskilt användbart för längre transporter.
Pallet Jack Stop

En pall jack stopp är ett användbart verktyg när du lämnar din pall jack laster över natten eller under långa tidsperioder. Den amerikanska patentverket definierar en pall jack stopp som "en rektangulär, tålig, bärbar, gjutna, gummihjul vagga för fasthållande förflyttning av den svängbara hjulet (er) av ett lager stil pall jack." Den huvudsakliga hjul av domkraften är placerad i gummivagga, förebygga domkraften från att röra sig, flytta eller skramlande under transporten. Fördelarna inkluderar att minska din exponering för ryggskada, säkra förvaring, och undvika skadad utrustning och material. För fraktbolag som belastar deras pall domkrafter på transporter lastbilar, är en pall jack utrustad med ett stopp viktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115000.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.