Hur får man en klass A CDL i Georgia

Att ansöka om en klass En kommersiell körkort i Georgien kräver att föraren vara minst 18 år om du kör inom statens gränser, och 21 års ålder för att köra Interstate. Den klass A licensen tillåter innehavaren att köra ett fordon med en totalvikt 26.000 pounds eller mer. Ansökningsavgiften för alla CdLS i Georgien är $ 35, vilket är frångås för veteraner. Dessa ansökningar skall lämnas in till din lokala Georgia Department of Driver Services. Instruktioner
en

Besök din lokala Institutionen för Driver Services tjänst för att avsluta en kopia av CDL ansökan. Kontorstid är tisdag till lördag från 09:00 till 17:00 och med november 2010.
2

Skicka in din ansökan tillsammans med din betalning till en kundtjänst anställd. Betala en extra avgift på $ 10 om du vill ha en klass A-tillstånd.
3

Fyll i skriftlig eller kunskap tentamen. Om testet är framgångsrikt slutförd kommer din instruktions tillstånd. Om du inte kan klara testet kommer du att få två fler möjligheter att slutföra den skriftliga tentamen. Betala $ 10 tillstånd avgift varje gång du tar den skriftliga tentamen. Du kommer inte att kunna schemalägga eller ta din provkörning förrän du har slutfört tentamen.
4

Boka en tid för din provkörning eller förarprov. Denna tentamen ges av en Georgia Department of Driver Services anställd i det fordon för vilket du vill få CDL. Du eller din arbetsgivare måste lämna fordonet, och ett misslyckat försök till examen kräver att du planera om och göra testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114526.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.