Hur man säljer en licensierad Utility Trailer

Utility vagnar är mångsidiga resurser som hakas till bilar och lastbilar. Längd och vikt kapacitet varierar kraftigt. De kan användas för att bogsera mindre fordon, lager, trä eller andra förnödenheter. En licensierad Nyttofordonstrailer kan vara värdefullt för byggföretag, företag leverans, racers motorcykel och annan som har regelbundna, korta drag. Saker du behöver
Utility Trailer
Flier
Digitalkamera
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

köpa eller låna en digitalkamera . Ta ögonblicksbilder av nyttofordonstrailern från alla vinklar. Välj de bästa bilderna och spara dem på ditt minne. Radera överflödiga bilder.
2

recension trailer försäljning listor i tidningar, radannonseringssajter och tidningar. Pris ditt Nyttofordonstrailer baserad på jämförbara vagnar som finns på marknaden.
3

Skriv en serie av försäljningen annonser. Utnyttja one-liners som kan publiceras på annonser och längre, mer detaljerat versioner för andra försäljningsställen. Lista specifikationerna i trailern, såsom storlek, vikt kapacitet och stil.
4

Utveckla flygblad. I ett program som Microsoft Word, klippa ut och klistra in dina bilder och linda text runt dina bilder.
5

Hitta anslagstavlor på järnhandeln. Tack era flygblad på anslagstavlor. Dela ut dem till folk som kör lastbilar framför byggvaruhus.
6

Lägg upp din annons i platsannonser. För tryckta tidningar, ring försäljningsavdelning för den senaste särskild prissättning erbjudandet. För online klassificeras annons platser, skicka din text och ladda upp bilder.
7

Call lokala företag leverans och byggföretag i ditt område och berätta för dem vad du säljer.
8

Uppföljning av fax eller e-posta din broschyr till de människor du kallas.
9

sålla bland erbjudanden som du tar emot. Visa trailern för alla som visar intresse. Förkvalificerades en spekulant så att du inte slösar tid visar din släpvagn till människor som aldrig kommer att köpa.
10

Ladda ner och skriva ut en faktura-of-sale formulär för att registrera transaktionen. Din länet kontorist kan ha prov formulär på en hemsida eller så kan du skriva ut en från ett ordbehandlingsprogram program.
11

överföra licensen. Begär hjälp av en notarius publicus innan du underteckna intyg om titeln. I närvaro av notarius publicus, skriver i köparens namn, adress, körsträcka och pris.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114510.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.