Trailer Adapter Plug Wiring

I de flesta områden i USA, är en trailer måste kopplas med arbets signallampor och sidomarkeringsljus. Men eftersom många vagnar hålls utanför och är utsatta för väder och vind, kan befintliga trailer kablage sliten eller annat icke-functional.Fortunately är trailers typiskt anslutna enligt en standard wire-color konvention. Varje annan tråd färg representerar en funktion av släpvagnens belysning. Om du måste dra om en släpvagn plugg, följer denna konvention gör det relativt enkelt att ersätta en befintlig kontakt. Saker du behöver
Trailer
fyrvägs trailer-side kablage
Elektriska tång
Crimp-typ terminal skarv kontakter
Visa fler instruktioner
1

Skär befintlig adapter bort trådarna trailer signal. Om möjligt, lämna minst fyra inches av slack för varje färgad tråd.
2

Placera en terminal Skarvhylsa över trailerns gröna (höger blinkers) tråd så att tråden passar väl i gapet på skarven kontakten. Sätt i den gröna kabeln på byte trailer-side sele i hålet på den smala sidan av Skarvhylsa. Crimp metalldelen på kontakten för att skapa den elektriska anslutningen. Stäng plastfliken att försegla den elektriska leden.
3

Placera en Skarvhylsa över vagnens gula (vänstersväng signal) kabeln. Sätt den gula ledningen från kabelstammen i hålet på den smala sidan av terminalen Skarvhylsa. Crimp kontakt för att skapa tråden leden, och stäng kontakten luckan.
4

Placera en Skarvhylsa över trailerns marken (vit) tråd. Sätt selen vita tråden i Skarvhylsa hålet. Crimp anslutning till tråden leden, och stäng locket.
5

Placera en Skarvhylsa över den bruna (positionsljus) tråd. Sätt selen bruna tråden i Skarvhylsa hålet. Crimp kontakten till trådparet, och stäng locket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114491.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.