Hur man tar bort en Smart Car Panel

Smart Car är den minsta tillverkade bil som säljs i USA. Det är känt för sin kompakta och effektiva ram. På grund av sin storlek, har Smart Car en mängd säkerhetsfunktioner, inklusive antispinnreglering och hydraulisk broms assistans. Smart Car hemsida förklarar att den lilla karaktären av bilen tillåter flera personalisering alternativ som inte är tillgängliga på de flesta bilar. Ett exempel är att Smart Bilägare kan skräddarsy bilen genom att ta bort panelerna och installerar anpassade paneler som finns i många färger och stilar. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Panel lagra material
Visa fler instruktioner
1

Look mellan varje Smart Car panelerna för att hitta alla metallklämmorna som håller panelerna på plats. Den Evilution hemsida förklarar att antalet klipp kan variera beroende på enskilda panelen. Haka varje panel med hjälp av en skruvmejsel.
2

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av dimljusen samt de fem skruvarna på insidan kanterna av dörrarna. När skruvarna tas bort, kan de triangulära paneler framför speglarna tas bort. 3

Sänk de två fönstren
och ta bort de yttre fönstret sälar. Stäng fönstren och sedan hitta de tre clipsen på toppen av varje dörr panel. Använd en skruvmejsel för att lossa panelerna.
4

stöder alla större paneler eftersom de håller på att lossas och avlägsnas för att undvika skador. När alla paneler tas bort, kan nya paneler installeras på samma sätt de gamla Plåtarna avlägsnades. Alla klämmorna och skruvarna kan återanvändas.
5

Wrap de gamla panelerna i ett mjukt, skyddande material när de tas bort från bilen. Panelerna bör förvaras på en säker plats för att skydda dem. Även Smart Car personalisering är vanligt, kan de gamla panelerna sparas för framtida bruk eller säljs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114438.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.