Hur man bestämma värdet på en golfvagn

Om du planerar att sälja din golfbil eller köpa en ny, skulle ett bra första steg vara att bestämma vagnens värde. Även en ungefärlig uppskattning bör ge dig en bättre uppfattning om vagnen andrahandsvärde. Du kommer att må bättre av att veta att du får en rättvis avkastning för din begagnade vagn eller betala ett rimligt pris för en ny. Instruktioner
1

Gör din forskning för att ta reda på hur mycket en ny modell kostar genom att kontakta tillverkaren eller återförsäljaren. Du kan också besöka auktionssajter som visar prisintervallet för liknande vagnar. Skriv bara in märke och modell av din golfvagn in sökparametrarna och se vad andra betalar och ber om liknande vagnar.
2

Anteckna några av golfbil funktioner. Vindrutetorkare, stereo och inbyggda kylare höjer typiskt vagnen värde.
3

Undersök kundvagnen historia, inte bara sin ålder, som i allmänhet säger lite om dess värde. Framför allt är det viktigt att hålla vagnen väl underhållna. Tänk på vad region i landet vagnen kom från, eftersom golfbilar från norra delstaterna vanligen används mindre än de i södra staterna, där golf spelas året runt. För att hitta värdet på en ny vagn kan du titta på återförsäljarens hemsida för ett pris.
4

Inspektera skicket på vagnen själv. Var noga med att se över sin kropp, ram, topp, laddare och batteri. Ta reda på hur gammal batteriet är. En nästan urladdat batteri skulle avsevärt minska värdet på din varukorg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114431.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.