Hur man bygger en hemmagjord Go Kart With No Svetsning

Go kart kan vara roligt och ganska lätt att göra. Till skillnad från sina järn-frame motsvarigheter, kan en trä go-kart vara lika kul och spännande. Genom att bygga en go-kart från trä, eliminerar du behovet av svetsning leveranser, tunga metallverktyg och skapa något som kan vara svårt att transportera. En trä go-kart är lätt, flexibel och lätt att flytta runt. Saker du behöver
(5) 2 x 4 trä plankor
6 16 öre naglar
Hammer
Wrench
4 hjul
Swivel gångjärn
Seat
Skruvar
Skidglasögon
Handskar
(3) Bolt skruvar
Rope
Marker
Visa fler instruktioner
1

Set tre av de 2 av 4 wood plankor på bordet eller marken och bildar bokstaven "I". Center mitten plankan mellan de övre och nedre plankor. Använd markören för att färga ett litet område där mitt i den mellersta plankan sitter mellan de andra två. Ta en av de 16 öre naglar och från den nedre delen, hammare det hela vägen in i styrelsen. För ovanplattan, centrera den vridbara leden där skivorna ansluter. Fäst gångjärnet till centrum styrelsen med skruv och gör dig säker på att de är helt åtdragna. Detta kommer att möjliggöra för den främre änden av go-kart till sväng vänster eller höger.
2

placera hjulen på den bortre sidan av varje bräda längs toppen och botten av "jag". Med hjälp av markör, cirkel i mitten av hjulet på tavlan så att hjulet centreras. Ta en 16 öre spik och tryck den genom centrum av hjulet och hamra in den i styrelsen. Upprepa denna process för de övriga tre hjulen.
3

Placera go kart platt på marken. Mät upp ca 6 till 8 inches från framhjulen och använder markören för att göra en cirkel. Ta bultarna ögat skruv och använd skiftnyckel för att vrida dem i styrelsen. Ta tågända (sex fot) och tryck den genom varje öga hål på varje bult. Det blir vad du använder för att styra styrningen.
4

Center den tredje ögat bulten på toppen ombord på gokart ram. Använd skiftnyckel för att trycka kolven i mitten. Det är där du kommer att ansluta en annan rep eller pully systemet att dra go-kart framåt.
5

Bifoga bifoga en liten, balanserad sits till centrum brädet och tillbaka ombord på go-kart med en skiftnyckel och bult. Du är redo för många timmars underhållning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114429.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.