Briggs & Stratton 22 hk Twin Specifikationer

Briggs & Stratton grundades av Stephen Briggs och Harold Stratton 1908. Företaget började i biltillverkning företag, och långsamt började fokusera på motorer. Under 1960-talet började Briggs & Stratton att koncentrera sig på att producera små motorer och utomhus gräsmatta och hemsjukvård utrustning. Den 22-HP Twin Cylinder Intek motor är konstruerad av Briggs och Startton för användning för en mängd utrustning för utomhusbruk, och det kommer som standard på många produkter. Motorspecifikationer

Briggs & Stratton 22-hästars motor är 721 cc och har dubbla cylindrar. De två cylindrarna hos denna motor är inneslutna i ett gjutjärn hylsa som ger skydd och hållbarhet. Denna motor är cylinderloppet har en diameter på 3,1 inches och dess slag kolven är 2,9 inches lång. Denna motorns ventil tåg är en överliggande kamaxel som styr två ventiler per cylinder.
Fler Specifikationer

Briggs & Stratton 22-hästkrafter motorn har Intek teknologi och säljs utan en bränsletank. Denna motor använder en luft-kylsystem och smörjsystem är fullt tryck och har ett oljefilter. Denna motorns avgasgrenrör är förkromad, vilket ger hållbarhet och förhindrar motorn från överhettning. Bränslefiltret av denna motor är konstruerad för att hålla, och oljan påfyllningsröret är avsedd att vara enkel att använda även för en nybörjare.


Överväganden Briggs & Stratton 22 hk Intek motor är gjord för att användas med en push gräsklippare, en ridning gräsklippare, en generator, en högtryckstvätt, en snöslunga och annan friluftsutrustning. Även denna motor inte säljs med en bränsletank, fungerar det på 87-oktanig bensin. Denna motor bör installeras professionellt, och bruksanvisningen skall läsas och förstås innan det tas i bruk.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114389.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.