Bridgestone Däckspecifikationer

Bridgestone är ett företag som utvecklar och tillverkar däck enligt Bridgestone och Firestone namn . En fullständig uppsättning specifikationer för varje rad av däck finns på Bridgestone hemsida . Typer

Bridgestone tillverkar däck för alla traditionella typen av motorfordon , inklusive däck för stora och små lastbilar , medelstora sedaner och yrkesmässiga motoriska däck sport . Var och en har en annan storlek , slitbanemönster och specifikation .
Storlek och typ
p Det finns nästan 100 olika storlekar att välja mellan för Bridgestone-däck . Om du vet storleken på däcket du behöver kan du söka efter den specifika storleken och få en lista över däckalternativ och specifikationer . Du kan söka på webbplatsen efter märke eller fordon för att få mer detaljerad information .
Specifikationer Erbjuds
p Om du borrar ned i ett däck kategori eller annat du kommer få ett bord av specifikationer . Några av de punkter som finns att se är mönsterdjupet , fälgstorlek , sidovägg rating , vikt och fordonet kommer bäst passar . Dessa varierar från däck till däck så du kan behöva för att visa mer än en för att hitta rätt däck till din bil .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114287.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.