Hur man Aktivera varselljus på en 2009 Chrysler

Varselljus i 2009 Chrysler fordon är en viktig säkerhetsfunktion som gör att andra förare att bättre se din bil när du kör under dagen. Lamporna är faktiskt bilens höga balkar upplyst på en lägre nivå än den vanliga helljus nivå. För att köra varselljus, måste du ha din bil körs på ett visst sätt. Lär dig att köra varselljus i 2009 Chrysler för att öka din säkerhet när du kör. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge.
2

Vrid strålkastare kontrollen till "Off". Beroende på din modell av bil, är strålkastarstyrning antingen på blinkersspaken på vänster sida om ratten eller det är en separat knapp på instrumentbrädan till vänster om ratten.

3

Lossa parkeringsbromsen. Beroende på din Chrysler bilmodell, är parkeringsbromsen kontroll spaken som sitter bakom växelspaken på höger sida av förarsätet eller är en pedal placerad på vänster sida av föraren. Om modellen har en växelspak, tryck parkering knappen bromsfrigöringen på toppen av spaken och sänk till sitt lägsta läge. Om din modell använder pedalen, trycker ner pedalen och sakta höja foten för att lossa bromsen.
4

Flytta växelspaken till valfritt läge förutom "Park." När du är i "Park", varselljus avstängd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114264.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.