Specifikationerna för en Subaru Baja

Subaru Baja väckte populära kompakta pickup koncept från Australien, där det är känt som ett "Ute" till USA. Den är utformad för att erbjuda bekvämligheten av ett medelstor sedan tillsammans med dragande och kapacitet last som en pickup. Chassit och exteriör är baserade på Subaru Legacy Outback plattform och den bakre lastrummet finns en grind som kan svänga ner för lastning och svänga upp för att säkra lasten. Motor och specifikationer Drivlina

Liksom de flesta Subarus har Baja en "boxer"-motor, vilket placerar kolvarna horisontellt i stället för i ett "V" eller direkt in-line, de mönster som de flesta motorer använder . Två versioner av 2,5 liters fyrcylindrig motor finns tillgängliga. Den sugmotor versionen genererar 165 hästkrafter och 166 pund fötter vridmoment. Den turboladdade versionen av motorn ger 210 hästkrafter och 235 pund-fot av vridmoment.
Interior specifikationer och utrustning

Interiören i Baja har luftkonditionering, en taklucka , elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, CD-stereo, och valfria lädersäten. Den har standard sittplatser för fyra passagerare och erbjuder 43,3 inches av benutrymme för främre passagerare och 33,5 inches av bakre benutrymme. Det finns 38,3 inches av utrymme som finns för främre passagerare och 37,3 inches av bakre utrymme.
Exteriör specifikationer och funktioner

framsida Baja liknar en Subaru Outback, medan den bakre har en liten bakre lastutrymmet som liknar en pickup. Den Baja bär en total tjänstevikt på 3,350 pounds och har en total längd på 193,3 inches. Dess axelavstånd mäter 104,3 inches och det ger 7.3 inches av markfrigången. Bredden på Baja mäter 70.1 inches och dess höjd mäter 64,2 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114250.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.