Hur man byter en Keyless Remote

En nyckellösa fjärrkontroll är en praktisk anordning som gör att bil och lastbil ägare att låsa upp sin bil med ett klick på en knapp. Oavsett om du förlorat ditt Keyless fjärrkontroll eller den inte längre fungerar, kan du enkelt köpa en ersättare på nätet eller från en auktoriserad återförsäljare. Beroende på var du köper den nya Keyless fjärrkontroll, kan du vara ansvarig för att programmera nyckeln till just din bil. Instruktioner
1

Bestäm bilens märke, modell och år. Dessa särdrag är placerade på bilens registrering kort, liksom i bilens underhållsmanual. Efter bestämning av märke, modell och år av ditt fordon, skriv ner din chassinumret. Den VIN kan placeras på bilens inspektion klistermärke, liksom din registrering kortet. Kontakta en lokal bil eller lastbil återförsäljare som säljer just din bil, såsom Nissan, Toyota, Honda och Ford
2

. Fråga säljare för att ge dig en offert på kostnaden för ett ersätta din Keyless fjärrkontroll.
3

Sök efter nätbutiker som specialiserat sig på att sälja nyckellösa fjärrkontroller, såsom KeylessRide.com, RemotesAndKeys . com eller Auto Transponder, och forskning kostnaden för en ny Keyless fjärrkontroll för din bil. Beroende på den webbplats du väljer, kan du behöva ange ditt VIN för att utföra en sökning.
4

Ta din registrering och sjukförsäkringskort till generalagenten om du planerar att köpa din Keyless fjärrkontroll från en bil eller lastbil återförsäljare. Återförsäljaravtalet kommer att beställa din Keyless fjärrkontroll och kontakta dig när det anländer. Om du planerar att köpa den nyckellösa fjärrkontroll på nätet, välj en av de erbjudna avlägsna stilar och använda ett kreditkortsnummer för att slutföra köpet.
5

Ta bilen till generalagenten efter din del är emot. Innan du betalar för din nya fjärrkontroll, testa enheten för att kontrollera att den fungerar korrekt. Om du köpt din Keyless remote på nätet, måste du programmera den nya enheten. Din beställning kommer att innehålla en steg-för-steg programguide för att hjälpa dig i denna process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114236.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.