Honda Civic Type-S Specs

Honda Civic är nästan en klassisk bil i sin egen rätt, men det finns så många olika versioner av dem att det kan vara svårt att hålla reda på vilka som kan göra vad. Den Honda Civic Type-S, till exempel, har en hel del specifikationer som är unika för det. Motor

Honda Civic Type-S levereras med en fyrcylindrig, radmotor. Den kubikcentimeter förskjutning för Honda Civic Type-S motor är 1339. Det maximala vridmomentet som denna motor lägger av är 94 foot-pounds per 4.800 varv per minut. Bilen är också en framhjulsdriven, vilket kan få konsekvenser för vissa förare som är vana att bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift.
Fuel Economy

Den Honda Civic Type-S, liksom många små bilar med en fyrcylindrig motor, ståtar med några mycket bra bränsleekonomi. Enligt Honda är de kombinerade miles per gallon för denna modell av Civic 47,9. Om du vill bryta den siffran ner man hamnar med en urban bränsleekonomi på 38,7 miles per gallon, och en landsvägskörning bränsleekonomi på 56,5 miles per gallon. Civic använder regelbundet, blyfri bensin och stoltserar denna typ av ekonomi gör det till ett populärt val av fordon i tider av höga priser på naturgas.
Säkerhet

Honda Civic Type-S kommer också med ett antal standard säkerhetsfunktioner. Till exempel innehåller den här modellen av Civic ett keyless inresa fob, och den innehåller också en bil larm som standard som kan ställas in på distans eller utlösas med fjärrkontroll. Bilen har också en yttre VIN - fordonets identifieringsnummer - att identifiera det ännu enklare om den blir stulen, och den har standard lås tillsammans med Deadbolt lås. Allt som allt en ganska säker standard säkerhetspaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114233.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.