Hur man Verifiera en 1970 GTO Judge

Den Pontiac GTO är en mycket eftertraktad muskel bil som först erbjöds 1964 som en uppgradering alternativ till Pontiac LeMans. Eftersom GTO rykte för hög prestanda växte, blev bilen mycket önskvärt bland bilentusiaster av eran. Värdet av en Pontiac GTO, som alla samlarobjekt, beror på dess historia, optioner och, viktigast av allt, dess autenticitet. Du bör kontrollera din 1970 Pontiac GTO Judge, oavsett om du funderar på att sälja, köpa eller undersöka fordonet, för att säkerställa att du har en legitim modell. Saker du behöver
Printer Review Envelope
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på topplocket på vänster sida av motorrummet. På framsidan av cylinderhuvudet, bör ett antal stämplas in i metallen. Skriv ner detta antal på dina papper.
2

Öppna förarsidans dörr på fordonet och titta på området för dörren sylt som ansluter till dörrlåset. Du kommer att se ett chassinumret (VIN) skylt på dörren sylt med ett nummer som börjar med siffrorna "242." Kopiera detta antal.
3

Stå vid förarens sida av fordonet och tittar ner genom vindrutan på instrumentpanelen. Du kommer att se ett annat VIN plattan. Kopiera numret på plattan ner på papper.
4

Skaffa en Pontiac Historical Society (PHS) identifiering av fordonet och informationspaket genom att besöka gruppens hemsida. PHS innehåller poster för Pontiac entusiaster forskar historien om ett fordon, och erbjuder paket med en detaljerad historik över bilen - från tillverkaren stad till generalagenten där det såldes
5

. Fyll i PHS formuläret med dina personliga kontaktuppgifter, modell av din bil (GTO), och år (1970). Du måste inkludera dina kreditkortsuppgifter så att PHS kan behandla din begäran fordonets historia. Avgiften, som av 2010, för tjänsten är $ 65.
6

Mail eller faxa PHS formuläret till Pontiac Historical Society kontor i Michigan. Du kan också ringa PHS för ändamålsenlig kontroll.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114183.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.