Cat Teleskoplastare specifikation

Den TH514 Teleskoplastare är ett av 10 liknande maskiner som tillverkas av industriell utrustning tillverkaren Caterpillar i Peoria, Illinois. Även kallad utdragbara räckvidd truckar och teleskoplastare, dessa maskiner fungerar som små kranar för att lyfta tunga föremål till och från en upphöjd plats. Redskapsbärare är en säkrare och billigare alternativ till materiella hissar. Diagnostik

Cat TH514 Teleskoplastare levereras som standard med en Caterpillar C4.4 direktinsprutad turboladdad efterkyld dieselmotor med en 4,13-tums hål. Motorn har ett maximalt vridmoment på £ 302,4. per fot med ett maximalt 101 hästkrafter och kan nå en maxhastighet på 20 mph. Maskinens transmissionen har fyra framåt och tre växlar bakåt. Den TH514 har en last-fritt operativsystem vikt på 23,772 pounds och en maximal lyfthöjd på 45 meter med en räckvidd på 30.27 meter.
Lyftkapacitet

TH514 är utrustad med stabilisatorer som ökar maskinens maximal lyftkapacitet. Med stabilisatorerna inte i bruk, kan den TH514 bära en last av 4000 £. vid sin maximala höjd av 45 fot. Med stabilisatorerna ned, ökar denna kapacitet till 7000 £. vid den maximala höjden. För uppgifter som innebär långa räckvidder kan telehandler lyfta £ 3000. vid maximal räckvidd på 30.27 meter med stabilisatorerna på plats. Med stabilisatorerna inte är i bruk, kommer denna kapacitet krymper till 1000 Ibs.
Operating Cab

TH514 förarhytt utrustad med ett värme-och ventilationssystem och tillval luftkonditionering för maximal förarkomfort. Strategiskt placerade handtag och fotsteg ge enkel tillgång till och från förarhytt. Hytten är också utrustad med en sluten vältning skyddet för att skydda föraren i händelse av en vältning olycka. Den i hytten LCD display håller operatörer informerade om lyfthöjd och räckvidd, stabiliseringsmedel status och vilket driftläge används för närvarande. En inbyggd start-kodande anordningen förhindrar obehörig användning och stöld av maskinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113873.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.