Mercedes CL55 Specifikationer

Mercedes-Benz introducerade CL linjen i 1998 som en fullstor Grand Tourer bil. Den härleddes från Mercedes-Benz S Coupe, som har funnits på marknaden sedan 1972. Även om den baseras på S-klass, har CL linjen en kortare hjulbas och oftast är utrustad med den senaste Mercedes-Benz-teknik. Den CL55 modellen är en del av CL linjens andra generationen som salufördes 2000-2005. Prestanda och köregenskaper

2005 Mercedes-Benz CL55 är en bakhjulsdriven, tvådörrars coupé med plats för fyra passagerare. Drivlinan är en AMG kompressormatad 5,5 L 24-ventiler V-8 motor med 493 hästkrafter vid 6.100 rpm. En fem-växlad automatlåda med överväxel är standard. Ett adaptivt sportchassi systemet levereras som standard, tillsammans med främre och bakre spiralfjädrar, och AMG varumärke främre och bakre stötdämpare. Den fjädringssystem har förarplatsen automatisk höjd-justerbar fjädring. Standard funktioner inkluderar 18-tums aluminiumfälgar och en hastighetsberoende servostyrning systemet.
Funktioner

Standard exteriöra funktioner inkluderar uppvärmd side-view-fönster med blinkers indikatorer, exteriör krominlägg, krom handtag och krom galler. En state-of-the-art belysning och synlighet systemet är också standard med funktioner som programmerbara och självnivelleringen strålkastare, avfrostnings fönster och regn-upptäcka vindrutetorkare. Den CL55 är också utrustad med en utmärkt instrumentering system som även visar utetemperaturen och däck-specifik lågt däck-tryck varning. Automatisk dubbla
Comfort

-zone luftkonditionering kom standard, liksom en glidande /plattsättning soltak, integrerade inställningar Sätes och farthållare. Ratten är utrustad med lyftanordning, teleskopisk och tilt-away. Det erbjuder också uppvärmda säten med 12-vägs passagerare och förare sätesinställningar som inkluderar makt luta och sida bolster stöd. Läderklädsel kom standard, som gjorde ett Bose ljudsystem med 10 högtalare.
Säkerhet och prissättning

standard säkerhetsfunktioner som ingår i 2005 CL55 är en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, broms assist, fyrhjuliga skivbromsar, varselljus, dubbla krockkuddar fram, sidokrockkuddar gardin och sidokollision barer. Ett stöldskyddssystem installeras också som inkluderar tändning avaktivera, överfallslarm, säkerhetssystem och ett spårningssystem. En förbandslåda kommer också som standard. A 2005 Mercedes-Benz CL55 varierar från $ 24.000 till $ 53.000 som av 2010, beroende på dess uppgraderingar och eftermarknad modifieringar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113757.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.