Specifikationer på Interstate släp

Interstate Trailer Company bygger släp för att passa din konstruktion och fritids behov. Du har olika bredder och längder som att ha din trailer byggd som är utrustade med standard och valfria specifikationer för att passa dina Interstate krav last trailer. Specifikt för 4-Foot Släpvagnar Till Salu

standardfunktioner för denna storlek last trailer inkluderar en axel fjädring, en enda bakdörr, EX hubbar glidmedel med fett lock, och en tre-kvarts tum plywood golvet. Underredet är förseglad med en beläggning och de vita hjulen är E-belagda och pulverlackerad. Yttre specs inkluderar ett tak som är tillverkad av ett stycke aluminium, aluminium fendrar, .030 avfasade aluminiumpaneler yttre, och ytmonterade bakljus. Skruvade säkerhet kedjor och semi-stil Kamlock dörr lås skyddar vagnen. Den är utrustad med en fyrvägs platta kontakt och 2-tums spärrkula kopplare. De förbättrade specs på Pro-serien modell för denna storlek trailer inkluderar LED clearance lampor för ökad synlighet och tre åttondelar tum tjocka väggar plywood som ger extra styrka. Längden på den här trailern mäter 5 meter.
Victory Specs

standard specs för 5 fot, 6 fot och 7 fot Victory modell inkluderar en integrerad A-frame design som kommer med tre fjärdedelar tum plywood golv, lauan väggar, och 0,024 avfasade aluminiumpaneler exteriör. Trailern rider på 13-tums korslagerdäck trailer betygsatt däck med EZ lube nav med fett lock. Ytmonterade bakljus och väder snäva lampor clearance ger utanför belysning och en takbelysning ger belysning för insidan. En enda bakre luckan ger åtkomst till det inre. Den 6-fot bred släpvagn levereras med en 32-tums Kamlock sidodörr, skyddad underrede, lauan väggar med en plywood kicker, monterade LED-bakljus och en vägg strömställare styr takbelysning. Aero flöde ventiler ger ventilation för denna trailer. Den levereras med två bakre stabilisator uttag och en dubbel bakre dörr.
LoadRunner Specs

Alla storlekar av LoadRunner modellen är utrustade med en fjädrad axel, integrerad A-frame design, avfasade paneler aluminium exteriör och EZ lube nav med fett lock, en enda bakre dörr, takbelysning, aluminium diamond plate främre stenskydd, lauan väggar och korslagerdäck trailer klassade däck. Belysningen är försedd med med LED-bakljus och väder snäva ljus clearance. Den har en skyddad underrede, en bakre stabilisator jack, och Aero ventiler flöde. De 7-fot och 8,5-fots släp komma med elektriska trumbromsar, lauan väggar med plywood kicker, LED bakljus, två ljus kupol som drivs av en väggmonterad strömbrytare och en skyddad underrede. Gå inre genom den dubbla bakre luckan eller 32-tums Camlock sidodörr. Addera Pro-Series Specs

Ett gummi ride torsion axel är en spec som skiljer denna serie av last trailer. Denna trailer rider på radial trailer betygsatt däck med EZ lube nav med fett lock. Den integrerade A-frame design, tre åttondelar mm plywood väggar, tre kvarts tum plywood golv och aluminiumpaneler exteriör gör upp utsidan. Den har en skyddad underrede och upplyst med LED svans och lampor clearance. En dubbel bakdörr ger ingång till släpvagnar. Utöver dessa funktioner, kommer den 7 fot bred släpvagn och 8,8 fot bred släpvagn med ett reservdäck och interiör fäste med en rörtång och hållare, elektriska trumbromsar, och skyddas underredet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113675.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.