Hur Återvinn bilmaterial

När bekostnad fastställa en bil del uppväger värdet på bilen, återvinning och sälja de användbara materialen är ett miljövänligt sätt att ta hand om bilen. Återvinning bildelar sparar cirka 85 miljoner fat olja per år och minskar behovet för brytning av råvaror. Du kan tjäna extra pengar genom att sälja din bil material på en auktionssida eller du kan donera vad som inte säljs och få en extra skatteavdrag. Instruktioner
1

Separera alla återvinningsbara eller återanvändbara bilmaterial. Bromsbelägg, skor, vindskydd och glas är alla återvinningsbara. Även trasiga delar kan återvinnas, många återvinningscentraler acceptera däck, begagnade oljefilter och transmissioner. Biltillbehör som ljudanläggningar och fälgar är också ofta gjorda av återvinningsbart material som plast och stål.
2

Rengör alla bilmaterial du vill återvinna och sälja. Mest begagnade bildelar återförsäljare och återvinningscentraler accepterar bara bilen material som är i gott skick. Addera 3

Hitta en begagnad bil delar återförsäljare i ditt område och bestämma om han ska köpa begagnad bil material . Gå online och hitta webbplatser som säljer begagnade bilar material är ett annat alternativ, om du inte kan hitta en lokal återförsäljare. Var beredd att lämna bilder och beskrivningar av varje del som du vill sälja på nätet.
4

Fråga lokala välgörenhetsorganisationer om donation. Många välgörenhetsorganisationer accepterar bilmaterial eller hela fordon och vissa kommer att erbjuda sig att plocka upp din bil gratis. Fråga om mottagande ett kvitto för ändamål skatteavdrag.
5

Återvinn alla andra bil material på närmaste återvinningsstation. Bilbarnstolar och golvmattor, till exempel, är gjorda av återvinningsbart material som stål, plast och aluminium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113639.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.