Bilmekaniker Villkor

Av en mängd olika termer bilmekaniker, det finns vissa gemensamma termer som används för att förklara frågor som plågar bilen. Veta dessa villkor kommer att hjälpa dig att förstå vad din mekaniker säger eller kan hjälpa dig att räkna ut hur man fixar bilen själv. Bromsar

Bromsar är en av de vanligaste problemen med bilar. De kräver underhåll ungefär var 20.000 miles, men att duration beror på körvanor och kvaliteten på din nuvarande break pads. Dessa är några av de vanligaste mekaniska termer som förknippas med broms: Bottenplattan är en brant platta som monterar hjulet cylindrar, bromsbackar och andra trumma bromsdelar. En bromstrumma är grunden för en trumma bromssystemet. Dess runda metall roterar med bilens hjul. Bromsbackar expandera på trumman för att minska bilens hastighet. Bromsvätska är glykol-baserad hydraulisk vätska som absorberar fukt. Dess munstycke finns under huven, och det är viktigt att hålla detta tätt tillsluten så fukten inte blandas med vätska, vilket kan orsaka inre korrosion.
Fuel

Bränsle är en annan nödvändighet för bilar som kräver regelbunden uppmärksamhet. Att känna några av de grundläggande förutsättningarna kan gå en lång väg för att förstå de rollspel bränsle i bilen. Bränsleekonomi avser antalet liter bränsle som används för varje 100 miles du kör. Bränslefiltret säkerställer att endast bränsle kan passera till din motor, speciellt till förgasaren. Detta ligger i bränsleledningen som kommer in från bränslepumpen. Därefter passerar bränslet genom bränsleinjektom innan det förbränns. Om fungerar korrekt, kommer bränsleinsprutningsdonet släpper bara tillräckligt med bränsle för att motorn ska fungera korrekt. En trasig bränslepump kan vara svaret på en bil inte startar.
Elektronik

Med moderna bilar, är det viktigt att notera hur elektronik fungerar. Ofta är problemet elektriskt och kan vara den dyraste problem att fixa. Elsystemet hänvisar till batteriet, kablar och elektriskt manövrerade tillbehör. Alla moderna bilar har en 12-volt system. Wires dirigera spänningen från batteriet till där det behövs. Metallen fordonskarossen fungerar som jordning, en returväg, att återföra spänningen tillbaka till batteriet. Brytare, säkringar och reläer skyddar det elektriska systemet från skador. Elektriska problem tillskrivs ofta felaktiga jordanslutningar, som kan vara lösa eller korroderade. Dessa problem kan vara från avbrott i krets ledningar, kontakter, brytare eller shorts i de jordade krets ledningar eller switchar. Använd ett test ljus, ohmmeter eller en voltmeter för att lokalisera felet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113563.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.