Hur man bygger en Mustang racerbil

Ford Mustangs räknas bland de mest populära bilarna på marknaden. Deras estetik, snabbhet och kvalitet har fängslat bil entusiaster sedan 1964. Mustangen gör en stor regelbunden användning muskelbil, samt en utmärkt plattform för racing. En mängd olika Mustang modeller har använts inom väg-och dragracing i många år. Detta projekt är bäst lämpad för Mustang eller ras experter bil, med en hel del kunskap om bilar, och en hel del tid, resurser och energi till sitt förfogande. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft set
Mustang projektet bil
Mustang prestanda och accessoarer racing
Visa fler instruktioner
1

styvna bilens fjädring. En av de viktigaste komponenterna i en Mustang racerbil är en styvare fjädring som kommer att minska krängning och hjälpa den att hantera bättre. Last Call Racing är en källa för Mustang prestanda suspensioner. Du kan välja från en mängd av fulla fjädring kit, styvare stötdämpare prestanda och sänkningsfjädrar att förbättra hanteringen av din Mustang.
2

Byt dina hjul med lätta fälgar speciellt framställt för racing. Den Tire Rack är en stor källa för lätta racing fälgar, liksom däck racing. På denna sida hittar du dual-purpose däck som används för både street prestanda och banracing, och även däck gjorda just för konkurrens. Dedikerade racing däck är i allmänhet inte Street Legal.
3

Uppgradera dina bromsar. Din Mustang förmåga att stanna snabbt och smidigt under aggressiv bromsning är en annan viktig komponent i racing. Min varma Mustang erbjuder Big Brake kit som gjorts av AP Racing, ett företag känt för sina bromsar konkurrens spec. Dessa kit innehåller bättre bromsbelägg, större bromsok, större rotorer och flätade stål bromsledningar.
4

Ändra din motor. Börja med att installera rörformade rubriker och en mer lättflytande avgaserna, vilket gör att dina Mustang att köra mer effektivt, och producera mer effekt och vridmoment. Ett mer avancerat alternativ är att byta beståndet motorn med en helt inbyggd race motor, som bör omfatta over-bore kolvar, bättre kamaxlar, lätt svänghjul och andra power-skumpande tillägg. En oljekylare, kommer större elektriska fläktar och större kylare säkerställa att din ras Mustang förblir svalt under press.
5

Strip din Mustang inredning. Ta bort luckan paneler, fram-och baksäte, mattor och annat som inte är nödvändigt för racing. Därefter skrapa ljuddämpande isolering från botten av bilen. När allt har rivits, kan du måla insidan med någon färg eller design. Vitt är populärt eftersom det ser rent. Installera en racing stol från ett välkänt företag som Recaro. För en full-on race bil, måste du också säkerhetsaspekter som en tändning Kill Switch, släcksystem, femgradig racing sele och en full rulle bur. När alla dessa komponenter är installerade, din Mustang bör vara redo att tävla.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113374.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.