Lyft Van Alternativ

När du handlar för en hiss skåpbil, först avgöra dina behov. Kan du köra bil? Kan du överföra till förarsätet, eller kommer du köra i din rullstol? Behöver du några ändringar som ska placeras på din bil för att göra det lättare att köra, såsom hand bromsar? Om du är passageraren, kan du överföra till sätet eller kommer du rida i en rullstol? Vart ska du sitta? Hur många människor kommer att rida med dig? Hur planerar du att komma in i bilen hemma och andra platser? Side Entry rullstol skåpbilar

ingångssidan dörr skåpbilar, sidodörren bilderna öppnas precis som i alla van, avslöjar en rullstolslyft eller ramp innanför. Hissen eller ramp kan sänkas antingen manuellt eller automatiskt. De flesta rullstolsbundna individer föredrar en ramp under en hiss, eftersom ibland hissar kan fastna, vilket gör rullstol och rullstolsanvändare att falla. Ramper bör vara tillräckligt lång så att den enskilde i rullstolen har en låg lutning för att hantera samtidigt in i fordonet.

Sidodörr posten skåpbilar är populära så länge det finns tillräckligt handikappad parkeringsplats. ADA-reglerna säger att det måste finnas minst två fordon utrymmen för handikapp parkering, så att rullstolsbundna individ kan rulla rullstolen till sidan av bilen och komma in via rampen.

Sidoöppning rullstolen skåpbilar är också populärt eftersom det fysiskt utmanade individ kan enkelt rulla upp till passagerarsätet fram.
Rear Entry Anpassat Vans

del människor föredrar bakre posten skåpbilar. Det är lättare för en rullstol att rullas in på baksidan av en skåpbil när van står parkerad på ett fullsatt garage eller annat litet utrymme. Nackdelen med en bakre-post van laddar van när det är på en gata eller parkeringsplats. Den handikappade personen är helt utlämnad till att träffas av mötande trafik när han försökte komma in i fordonet.

Vissa människor njuta av det faktum att bakre posten skåpbilar har löstagbara säten, som kan bytas för fler sittplatser när rullstolen inte i bruk.
konvertering skåpbilar

konvertering skåpbilar är populärt med högväxt individer. Omvandlingen kan antingen vara en upphöjd tak eller en sänkt golv. Sänkt golv konvertering skåpbilar har blivit populär eftersom den van kan passa in i ett garage, och ändå finns det fortfarande tillräckligt med takhöjd för den personliga assistenten att hålla från att krocka huvudet när bistår handikappade individen in i skåpbilen.

Snurrstolar

Vissa skåpbilar är utformade med individer som är delvis mobil i åtanke. Dörrarna till dessa skåpbilar öppna som någon annan modell, men sätena svängbara och ibland kan sträcka sig ut ur kroppen av fordonet. Detta hjälper en person som har problem med att få in och ut ur en bil, men kan använda en effekt skoter eller rullator om hjälp i stället för en rullstol. Den skoter eller walker kan lagras i baksidan av van.
Stolliftar

Lift skåpbilar är installerade med stolliftar som medger inträde från antingen baksidan eller på sidan . Rullstolen eller makt scooter rullas upp på maskinen, vilket antingen manuellt eller automatiskt lyfter individen i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112440.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.