Modeller av Hyundai

Hyundai är ett varumärke av bilar tillverkade i Sydkorea. Bolaget säljer kompakta, sedan, prestanda och "crossover" sport bilar. Hyundais är kända för sin goda kvalitet och generösa garantier som ingår när du köper en ny. Innan du köper en Hyundai, forskning de olika modellerna för att se om man är rätt för dig. Kompakta Bilar Till Salu

Hyundai Accent är en billig liten bil som kommer i både tre-och fyra-dörrars sort. Accent kostnaden varierar mellan $ 9970 till $ 16.995, som av 2010, med den billigaste modellen som erbjuder mycket lite bekvämligheter såsom makt fönster och lås. Men det är en av de billigaste bilarna i sin klass, enligt US News and World Reports.

Hyundais övriga kompakt bil är Elantra. Dess pris varierar från $ 14.319 till $ 17.716, under 2010, och erbjuder en av de längsta garanti finns för småbilar. Den Elantra är rymligare än Accent och hette US News and World Report bäst Kompakt bil för pengarna under 2010. Men liksom Accent, gör grunderna som luftkonditionering inte komma med de lägst prissatta bilar och kostar extra att add-on.
Sedaner

En av Hyundais mest populära bilar är dess medelstora Sonata. Känd som den mest bränsleeffektiva icke-hybrid bil, varierade Sonata i pris mellan $ 19.195 till $ 25.295 under 2010. Liksom de flesta Hyundai fordon, kommer Sonata med en lång och generös garanti. Dock är Sonata inte lika rymlig som andra bilar i sin klass och kan inte vara perfekt för längre förare.

Rymligare är Hyundais övriga sedanmodell, Azera. Det kostar också mer, mellan $ 24.970 till $ 29.570 under 2010. Till skillnad från de kompakta bilar, kommer Azera fullastad. Medan Hyundai försökte marknadsföra bilen som ett alternativ till Lexus, är det känt att brist karaktär
Crossover Fordon Till Salu

Hyundai gör tre olika stadsjeepar.: Tucson, Santa Fe och Veracruz. Den Tucson är rymlig och ger god bränsleekonomi för ett fordon av dess storlek. Under 2010 sålde Veracruz för $ 18.995 till $ 25.845. Samtidigt kostade Santa Fe mellan $ 21.695 och $ 30.295 under 2010. Men enligt US News and World Report, har modellen ett rykte om dålig prestanda och andrahandsvärde sjunker betydligt. Veracruz är en ny modell som är fakturerat som en lyx SUV och fått National Highway Traffic Safety Administration bästa front-och sidokollision krasch betyg, enligt Hyundai.
Prestanda

Hyundais top-end bil är Genesis, som såldes för $ 33.000 till $ 39.500 under 2010. Enligt US News and World Report, erbjuder Genesis accouterments finns i bilar som normalt kostar $ 50.000. Genesis kommer också med möjlighet till sex-och åtta-cylindrig motor, vilket ger dig en hel del ström när du kör. Liksom de flesta Hyundai fordon, kommer Genesis också med en stor garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113258.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.