2003 Polaris Classic Specifikationer

Först byggdes 1953 och utformats som ett fordon för att transportera jägare, bönder och arbetare nytta över snötäckt terräng, har Polaris snöskoter blivit en klassiker i mer än ett avseende. Polaris är den största tillverkaren av snöskotrar i världen, skapat en "Classic" linje av snöskotrar för att hylla sina företagets historia, som omfattar 2003 Polaris Classic. Före sin tid, erbjöd '03 Polaris Classic sina ryttare en blandning av nyskapade ridning teknik och klassiska makt. Body

2003 Polaris Classic ursprungligen i detaljhandel med en Tillverkarens Föreslå pris på $ 6799. Den sportiga kropp mätte 113 inches i längd, 49 inches i höjd och 48 inches i bredd.
Motor

Basmodellen i 2003 Classic kom standard med en 500cc, Liberty Vätskekyld, 2-cylindrig motor med digital kondensatorurladdning Ignition bränsleinsprutning och en 11,8-liters bränsletank. Ytterligare modeller, såsom 550cc och 700cc, kom med motsvarande motorer. Front-end 10-tums EDGE resor och påkörningar 13,9-tums EDGE fjädringsväg bidra till att ge den klassiska sin släta ridning förmåga, medan Polaris hydrauliska servobromsar kan du kontrollera hastigheten på snöskotern.


Skidor och spåra

snöskotern vilar och rider på Polaris komposit skidor med en 42,5-tums hållning, vilket är den totala längden av skidor, inklusive stålarmar som fäster skidorna till kroppen av snöskoter. Spåret - remmen som fungerar som slitbanan för snöskoter - mäter 121 inches i längd, 15 tum i bredd och är knappt 1 cm tjock. Accu-trak karbider hindra 2003 Classic från rusa, vilket är en snabb och okontrollerbar explosion i ridning hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113238.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.