Hur man bygger en modifierad Racerbil

Om något har hjul och en motor, är chansen att någon kommer att försöka tävla den. En hel del går till att bygga en professionell racerbil - däribland betydande tid, energi och resurser. Racing entusiaster, bland amatörer, kan följa enkla steg för att utveckla ett fordon som är redo att konkurrera. Saker du behöver
Racing Regulations budget
för din valda klassen
Bil
Toolkit Review prylar
tvlingsdcken
Sponsor
Internet
Visa fler instruktioner
Bygga egen Modified Race Car
1

upprätta en budget. Du kanske vill börja med showroom-bilspel och sedan övergången till "auto-korsning" eller modifierad racing.
2

Forskning regler och föreskrifter i den klass av racing du planerar att fullfölja. En sökning på Internet kommer att generera en hel del information.
3

Köp en racerbil. Eftersom du planerar att tävla det, behöver det inte att skicka din statens miljö "smog test."
4

Strip insidan av din bil, i enlighet med reglerna i racing klass du väljer. Kom ihåg: lägre vikt ger snabbare resor. Denna process kan genomföras med de verktyg som finns i en grundläggande verktygslåda. Köp och installera den speciella racing gadgetry används i din klass av racing
5

. Du behöver saker som en rulle stol, fem-punktsbälte och en racing sits. Manualen för din tävlingsklass kommer att lista och föreskrivna komponenter.
6

Försök att hitta sponsorer. Automotive färg jobb, i synnerhet, kan vara ganska dyra. Sponsorer hjälpa sträcka din racing budget utöver kosmetiska detaljer. I gengäld för deras ekonomiska stöd, samtycker du till att marknadsföra sin produkt logotyp på tävlingsbilen.
7

Köp reglering däck till din tävlingsklass. Reservdelar ingen kostnad: detta köp är avgörande för din racing framgång och säkerhet
8

Network.. Gå till gruppevenemang eller gå Internetforum på racing. Träffa människor i racing verksamhet öppnar potentiellt dörrar till resurser, inklusive tjänster såsom målning och svetsning (kanske med rabatt).
9

Sätt hela din bil tillsammans innan din första tävling. Speciellt att se din plats är installerad i en bekväm way.Your fordon får inte vara "Street Legal" Vid denna punkt, beroende på vilken typ av racing du planerar att göra. Så du behöver ett sätt att transportera din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113133.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.