Hur man registrerar en ATV 4 hjuling

All-terrain vehicles, eller ATV, är kraftfulla motordrivna fordon som är utrustade med speciella lågtryck däck för ridning på karga landskap i snötäckt, öken eller steniga områden. Det finns tvåhjulingar ATV fyrhjulingar, som erbjuder en mer stabil gång. Registrering av ett nytt ATV med respektive stat Department of Motor Vehicles är obligatoriskt för körning på allmän egendom, och ett förlopp registrering kommer att leda till påföljder. Saker du behöver
Registration ansökningsblankett
Vehicle verifieringsformulär
Bill of Sales Salu rapporterar
Certificate of Origin
programförklaring fakta blad
Visa mer instruktioner
1

Hitta en återförsäljare registreras med staten DMV. Se till att han har ett körkort utfärdat av DMV tillåta honom att sälja och registrera ATV i det tillståndet. I stater som New York, auktoriserade återförsäljare måste registrera fordonet innan leverans. I andra stater som Kalifornien ägare kan registrera sina fordon när de tar emot.
2

Hitta en auktoriserad ATV fordon-verifiering myndighet i din stad. Anställ denna tredje part för fordons kontroll och besiktning. Samarbeta med dem för att fylla i formuläret fordonet kontroll och betala de angivna avgifterna.
3

Fyll i, underteckna och lämna över en registreringsansökan ansökningsblankett med anmälningsavgifter och återförsäljarens arvode till auktoriserad återförsäljare. Dessutom förse återförsäljaren med fordonet verifieringsformulär från fordonet-verifiering myndighet. Arbeta med återförsäljaren att fylla i köpebrevet med inköpsdatum, namn och adress på dealern och köparen och underskrift av återförsäljare som ägande bevis. Dealern kommer att lämna återförsäljarens försäljning rapport och ATV tillverkarens intyg om ursprung för att erhålla en registrering.
4

återförsäljaren kommer att samla fickformat registreringsbevis, licens-plattan och ATV dekal- klistermärke utfärdat av DMV och skicka den till dig. Frågan är 10 arbetsdagar från dagen för ansökan. Säkerställ registreringsbeviset visar att fordonet-identifiering-nummer, ägare namn och adress förutom annan information.

Håll registreringen kortet i bilen eller plånboken att lägga till polisen om det behövs. Fäst plattan vid bilens baksida och limma dekal till plattan.
5

Registrera ATV själv om du har köpt ATV från en out-of state återförsäljare eller om du har valt att inte rutten registreringen genom auktoriserade återförsäljare, genom att vrida i återförsäljarens utfärdade Statement-av-fakta till DMV. Du kommer också att behöva ge din identifikation utöver den avslutade nd undertecknat formulär registreringsansökan, fordon verifieringsformulär, köpebrev med inköpsdatum, namn, underskrift och adress återförsäljare samt ditt namn och adress. Dessutom överlämna återförsäljarens försäljning rapport och ATV tillverkarens ursprungsintyg dokument till DMV kontoret med anmälningsavgifter. Gör detta personligen eller via mail.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113109.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.