Hur man målar ett bilkromemblem

Måla en bil är inte en lätt uppgift, och det kräver en hel del förberedelser och planering för att få det gjort på rätt sätt. Emellertid kan det också spara lite pengar om du vill ha en enkel, enda jobb färg färg. Om du vill måla din bil helt krom-färgad, till exempel, kan det göras med lite svårigheter i hemmet, med rätt verktyg och anläggningar. Dock bör du väga dina kostnader för utrustning och färg mot ett professionellt jobb när man ser hur mycket du sparar. Saker du behöver
Chrome måla
Skyddsglasögon
mun och näsa skydd
Sander
Primer
Tätningsmedel
Maskeringstejp
färg spruta
Tryckluftskompressor

Visa fler instruktioner
1

slipa och slipa bort alla de områden som du vill måla tills du ner till ren metall. Se till att du bär rätt ögon-och andningsskydd eftersom det finns sannolikt en hel del damm. När all slipning och slipning sker, tejpen de områden som du inte vill målad, såsom strålkastare och fönstren.
2

Applicera pälsen grundfärg över metallen. Primern skall vara smidig i handen när det är torkat, ger dig en slät päls att måla över med din krom färg. Se till att du låter primern är helt torr innan du går vidare.
3

Måla över grundfärgen med din krom färg. Du bör spruta på tre beläggningar av färg, med den första är tunn och de andra tjockare. Kontrollera att du inte har några droppar eller streck eller de ska vara permanenta. Låt varje lager torka ordentligt mellan nya rockar.
4

Måla ett lager genomskinligt tätningsmedel över krom färgen när det är helt botad. Låt tätningsmedlet pälsen torka helt innan du tar bort maskeringstejpen och försöker köra din bil någonstans. Körning det för tidigt kan förstöra alla dina hårt arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113087.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.