Hur man programmerar en Lincoln nyckelbricka

The Lincoln bilföretag skapades 1917 och är en av de längsta bilmärken i USA. Medan ursprungligen grundades som ett självständigt bolag, var Lincoln köptes av Ford 1922. Sedan dess, har Lincoln varumärket tjänade som lyx linje av Ford-fordon, och inkluderar lyxiga modeller såsom Town Car och Navigator. Alla moderna Lincoln fordon utrustade avlägsna berlocker inmatningstangent. När nya berlocker läggs, gör en enkel programmering sekvens bilen för att synkronisera med fjärrkontrollen. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar på fordonet. Öppna förarsidans dörr och tryck på knappen dörrpanelen märkt "Lås upp". Hålla dörren öppen och placera nyckeln i tändningen.
2

Vrid nyckeln från "Off" till "Run" läget åtta gånger. På den åttonde gången, lämna nyckeln i läge "RUN". Detta steg måste fyllas på under 10 sekunder. När det lyckas, kommer dörrarna låsa och sedan låsa upp för att indikera att fordonet är klar för programmering.
3

Tryck på någon av knapparna på den nyckelbricka som måste programmeras. Detta måste ske inom 20 sekunder från det tidigare steget. Fordonet kommer att synkroniseras med nyckelbricka och sedan låsa och låsa upp alla dörrarna för att indikera att den är klar.
4

Upprepa föregående steg för ytterligare nyckelbrickor som måste programmeras. Varje extra fjärrkontroll måste programmeras inom 20 sekunder, eller programmering kommer att misslyckas.
5

Vrid tillbaka nyckeln till "Off" när du är klar. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp en sista gång för att visa att programmeringen är klar och fjärrkontroller är redo att använda. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113263.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.