I Fördelar bil kamera

Bilar som är utrustade med i-bilen-kameror erbjuder många fördelar att bilar utan kameror inte kan leverera. Utanför säkerhetsfrågor, kan i-bil kameror också lägga bekvämlighet till körupplevelsen. Polisfrågor
Polisbilar är utrustade med kameror för att registrera trafiken stannar.

Polisbilar som är utrustade med i-bilen kameror tillåter officerare för att registrera de händelser som sippra under trafiken stannar. Kontoret för gemenskapens polisarbete Services (COPS), en del av det amerikanska justitiedepartementet, finansierat ett program under 2000 låta officerare att köpa och installera i bilen kameror. Användningen av kameror i polisbilar också kan hjälpa till att avgöra om den inblandade personalen får rasistiskt profilering, med andra ord, bara stoppa dem i en viss ras.
Taxi Kameror
Taxibilar ofta är utrustade med kameror för att registrera passagerarna.

kameror placerade inuti taxibilar kan skydda föraren från våldsamma eller hotfulla passagerare som kanske inte är villiga att begå en olaglig handling på kameran. Om en passagerare inte begå en våldsam eller olaglig handling i en taxi, kan kameran film kan användas i en domstol.

Konsumenter
Consumer Bilar har nu möjlighet att köpa bilar med kameror inbyggda i dem. Till exempel erbjuder Toyota Prius en backkamera med monitor placeras på instrumentbrädan. När Prius har backning, kan föraren titta på skärmen för att se om det finns hinder i vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113077.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.