Historien om Auto Tools i 1900-talet

Historien om bilar på 1900-talet och verktyg som används för att få dem att gå hand i hand. Massproduktion var inte ens uppfunnet, och varje bil var handgjord av ett team av högt kvalificerade hantverkare. Tidiga bilar hade många trädetaljer och träbearbetning verktyg användes flitigt. För metalldelar, var vanliga handverktyg används, eftersom många elverktyg ännu inte var uppfunnet. Dess relevant att studera verktyg som används på 1900-talet då utvecklingen av fordonsindustrin verktyg kan uppskattas. Träbearbetningsverktyg

Tidiga bilar används mycket av trä för de organ, hjul och andra komponenter. Enligt Michigan Technological University, använde Henry Ford över 200 miljoner board feet av trä varje år. En styrelse fot är en måttenhet som mäter 1-mul-by-1-fot med 1-tums tjock. Detta är fallet, har många träbearbetning verktyg, såsom mejslar, används. Andra verktyg som används var sågar, hyvlar, och sandpapper. Björnen i verktyg sinne makt var i sin linda, var så många operationer görs av handverktyg bara.
Engelska hjulet

Många metall kroppsdelar, såsom fendrar, var också gjorts för hand. För att göra dem, som kallas ett verktyg det engelska hjulet användes. Detta är ett mycket enkelt verktyg. Den har två metall hjulen i beröring med varandra. hjulen är monterade på en stor C-formad metallram. En plåtbit rullas fram och tillbaka mellan hjulen. Hantverkaren böjer metall en liten bit i taget, tills den slutliga formade nås. Stor försiktighet måste användas, eftersom fingrarna kan bli påverkade mellan hjulen. År 2010 är detta en vanlig metall arbetsverktyg, och lätt tillgänglig form leverantörer verktyg.
Mutterdragare

mutterdragare var också ett gemensamt verktyg av 1900-talet. Dessa har inte förändrats mycket, eftersom i 2010 skiftnycklar används fortfarande för fordonsindustrin arbete. Några vanliga typer är öppen ände skiftnycklar, skiftnycklar rutan och skiftnycklar. En skillnad mellan en modern skiftnyckel och en antik nyckel är stilen har förändrats lite. Den främsta skillnaden är kvaliteten av stålet. Stål på 1900-talet var inte särskilt stark, men styrkan har utvecklats kraftigt på grund av nya upptäckter inom kemiska sammansättningar och tillverkningsmetoder.
Hammare och Dollys

annat verktyg som används att forma plåt var kroppen hammare och dockor. Dessa hammare ser inte ut som en snickare klo hammare. De har platta huvuden, och ser ut som en stor häftstift. En dolly är en böjd metall blocket. Den hålls i handen, och en bit av metallplåt läggs över toppen. Metallen slog med hammaren, och lite i taget, är en stänkskärm eller annan kroppsdel ​​handgjorda. Under 2010 kropp hammare och dockor finns fortfarande tillgängliga och används i stor utsträckning av tekniker auto organ.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113037.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.