Hur man byter ett batteri för en Volkswagen Fjärrkontroll

Byta batteri i nyckelbricka för din Volkswagen fordon är enkel . Batteriet , ett 3 - volts CR2032 , finns tillgänglig från många apotek och vissa varuhus . Om nyckelbrickan slutar fungera , är detta det första steget i ett försök att åtgärda det . Om ett nytt batteri inte löser nyckelbricka , får en ersättning krävas . Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på knappen släpper knappen från sidan av nyckelbrickan . Med nyckelbrickan öppna , titta in i fack där nyckeln sitter och hittar den söm som löper horisontellt över gapet .
2

Infoga en skruvmejsel in i sömmen och vrid den , tvingar isär toppen och nedre delarna av nyckelbrickan . Ställ den övre delen åt sidan , sedan ta tag i nedre delen på vardera sidan och dra fram från baksidan . Addera 3

Lägg den främre delen åt sidan , och lokalisera batteriet i den bakre delen . Ta bort det gamla batteriet , kassera den och installera det nya batteriet i den bakre halvan av nyckelbrickan .
4

Snap de nedre och övre delarna av nyckelbrickan tillsammans igen , och testa funktionen av nyckelbricka med det nya batteriet på plats .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113027.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.