Bidrag för skolbussar

Det finns ett antal stipendier tillgängliga för att hjälpa till att stärka studentens säkerhet, särskilt när det gäller transporter. Många federala, statliga och lokala program erbjuder stipendier till skolor för att byta ut eller modifiera sina skolbussar i ett försök att ersätta sviktande bussar, lägre skadliga utsläpp diesel och ersätta eller installera nya utsläppsminskande anordningar. Monterey Bay Unified Air Pollution Control District (MBUAPCD) Skolbuss Grant Program

I ett försök att minska utsläpp från dieselfordon och begränsar elevernas exponering för föroreningar, erbjuder Monterey Bay Unified Air Pollution Control District Grant Program a bevilja byta ut eller modifiera dieseldrivna skolbussar. Med över 8 miljon dollar i finansiering, är det MBUAPCD skolbuss Grant tillgänglig för någon skola använder dieselbussar. Den MBUAPCD matchar även medel från California Air Resources Board för Nedre Bus utsläpp skolprogrammet bidrag, som täcker kostnader för skolskjuts utbyte eller upp till $ 20.000 av kostnaden för eftermontering.

Monterey Bay Unified luftföroreningar Kontroll District

24580 Silver Cloud Court

Monterey 93940

831-647-9411

www.mbuapcd.org

Texas Clean Skolbuss Grant Program

Erbjuds av Texas kommissionen om miljökvalitetsnormer, är Texas Clean Skolbuss Grant program för att minska utsläppen av dieselavgaser genom att ge bidrag till projekt som effektivt minska utsläppen av fina partiklar från dieselavgaser. Bidragen är tillgängliga för alla skoldistrikt och skolor charter i staten som driver bussar diesel skola och täcker kostnaderna för eftermontering. Som av 2010, det bidrag varierar från $ 600 till $ 15.000 per buss, beroende på vilken typ som används av eftermontering.

Texas kommissionen om miljökvalitetsnormer

PO Box 13087

Austin, TX 78.711

512-239-1000

www.tceq.state.tx.us
Missouri Department of Natural Resources Grön Fleet Grant

Ges av Environmental Protection Agency, är Missouri Green Fleet Grant, en del av Missouri Department of Natural Resources "Clean Diesel Program, ett bidrag på $ 1 miljon dollar till användas av samhällen över hela staten för diesel-utsläppsreducerande projekt. Som av 2010, har olika sub-bidrag erbjudits i hela staten att eftermontera gamla bussar och köpa nya bussar som har misslyckats på grund av ålder som den matchande bidrag som beviljas till Springfield samhället, som betalade för 50 procent av kostnaderna för att köpa nya bussar , eller $ 477.000 bidrag som beviljas till St Louis regionen att eftermontera sina bussar med bränsledriven värmare.

Missouri Department of Natural Resources

PO Box 176

Jefferson City, MO 65102

800-361-4827

www.dnr.mo.gov
Highway Safety Grant Program

gemensamt administreras av National Highway Traffic Safety Administration och Federal Highway Administration, är Highway Safety Grant Program för att hjälpa stater och lokalsamhällen utveckla och genomföra program för Highway Safety. Dessa medel kan användas på ett antal prioriterade områden inklusive passagerarsäkerhet, motorcykel säkerhet och varvtalsreglering. Dessutom har Highway Safety Bidragsmedel varit och kan användas för att öka säkerheten skolbuss, med tanke på att staten kan ge grunden för dessa fonder och få godkännande av projekt av National Highway Traffic Safety Administration. Bidragsbelopp varierar, och har använts tidigare för att finansiera inköp och installation av säkerhetsbälten. Som av 2010, har mer än 200 miljoner dollar i bidrag pengar tilldelats genom programmet.

Highway Safety Association

444 N. Capitol Street, NW

Suite 722

Washington DC 20001

202-789-0942

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113012.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.