Nackdelarna med Electric Power Steering

Elektrisk servostyrning är en servostyrning som använder datorer , elektroniska sensorer och en liten elektrisk motor för att ersätta traditionell , hydraulisk servostyrning . Medan det finns många fördelar med detta system , inklusive ökad gas körsträcka och en mindre arbetskrävande fix , det finns också vissa nackdelar med elektrisk servostyrning . Kostnad

Elektrisk servostyrning system förbättrar auto effektivitet och säkerhet . Dock är elektrisk servostyrning fortfarande relativt ny och kostsam jämfört med traditionell hydraulisk styrning .
Hemreparation

En nackdel är gemensam för elektroniska bildelar är att de inte kan vara repareras utan specialiserad diagnostisk utrustning och avancerade verktyg . Elektrisk servostyrning är en stor välsignelse för en bil , men när det misslyckas på grund av datorfel , sensor skador eller bara delar slits ut , kommer ägaren vara fast med en betydande räkning . Mer traditionella system är vänligare mot DIY ägaren .
Uppgradering

Uppgradera en traditionell fordonets hydraulsystem servostyrning till en elektrisk servostyrning systemet är ett stort projekt med en rejäl kostnad . Nyare bilar är byggda med elektriska servostyrning i åtanke , medan hydraulsystem är större , clunkier och ordnas på olika sätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112966.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.