Hur hittar jag en VIN på en Kubota Tractor?

Den Kubota Corporation i Japan importerade sin första traktor 1960, och nu erbjuder en variation av trädgård, gård och industri modeller. Kubota traktorer har inte en faktisk chassinumret, eller VIN, men var och en har ett unikt serienummer. För traktorer som tillverkas i 1997 och efter, serienummer består av en kombination av bokstäver och siffror, precis som en VIN gör. Före 1997 hade de traktorer ett fyrsiffrigt serienummer. Serienummer platser varierar beroende på modell. Mest konsekvent, visas serienumret på motorn, där det ofta visas på två ställen. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Lyft traktorns huva. Leta efter serienummerplåten på ventilkåpan, nämns av Kubota som huvudskydd. Den är belägen på toppen av motorn. Om siffrorna är skymda på grund av slitage eller plattan togs bort, har varje motormodell ett andra serienummer plats.
2

Shine ficklampan nära oljefiltret eller motorfästet blocket. Detta kan kräva hukande under traktorn och tittar upp. Serienummerplåten finns i detta läge på ZB600 och EL /EA motorer i serie. Om du inte kan hitta serienumret kan traktorn har en motor från en annan serie. På toppen av traktorns Addera 3

Focus. När inför traktorn framifrån, är insprutningspumpen till höger. Serienumret visas på pumpen på Super Mini, 03-serien, och WG /DF 752 och 972 motorer.
4

Inspektera baksidan av motorn närmast hytten. Shine ficklampan på motorn för att belysa smådelar. Serienumret finns på grenröret för en 05 motor och en WG /DF 1005 serie motorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112947.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.