Hur ansluter jag en Hitch till en trailer?

Många små-och medelstora fordon har en boll och Hitch ansluten till fordonets ram. Om släpet montering är lägre än skumt eller ram för din bil, eftersom det är på många större modellerna, kan en sänkt skumt utvidga och anpassa skumt att möta släpet koppel. Höjden på dragkrok och släpvagnens kopplaren bör vara desamma för att jämna axeln hos släpvagnen. Olika vagnar kräver annan boll och storlekar hitch, kontrollera bruksanvisningen för släpet att bestämma rätt storlek behövs. Instruktioner
1

Höj trailern kopplingen genom att vrida trailer jack medurs tills kopplingen är högre än skumt på dragfordonet.
2

Släpp släpet klämman genom att klämma klämman avtryckaren manuellt och dra upp den för att låsa upp klämman.
3

Placera dragfordonet i backväxeln och backa upp tills skumt är nära släpet koppel. Har en assistent stand by släpet och guida dig som du säkerhetskopierar för att säkerställa att fordonet hitch ställer upp med trailer kopplingen.
4

Sänk trailern uttaget genom att vrida jack handtaget moturs tills kopplingen täcker bollen för skumt.
5

Krama klämma avtryckaren med handen och tryck ner för att låsa kopplingen till bollen på skumt.
6

Bifoga säkerhets kedjor till ramen på dragfordonet. Det finns två hål nära registreringsskylt för att ansluta kedjorna till ramen. Snurra muttrarna på kroken i kedjan för att stänga öppningen på kroken så att kedjorna inte släpper från ramen.
7

Stick in trailern ljuset in i pluggen under dragfordonet. Passa in stiften i kontakterna trailer lätta och driva dem tillsammans tills de är i jämnhöjd med varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112938.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.