Hur man blir en Honda ATV återförsäljare

När anses en nyhet köp, har ATV sedan exploderade i huvudfåran med ständigt växande popularitet. Honda är ett mikrokosmos av detta fenomen, allt från några återförsäljare i 1959 säljer två motorcykel produkter, till ledaren i sålda enheter per återförsäljare i motorsport industrin. Om du vill gå med i Honda återförsäljarnät, måste du genomgå ett ansökningsförfarande. Om du uppmanas att ta nästa steg, kommer Honda att hjälpa dig att maximera försäljning och tillväxt genom att fokusera på kundtillfredsställelse. Instruktioner
1

Besök Honda Powersports Products hemsida och klicka på "bli återförsäljare." Du måste läsa inledningen och kolla listan nedan inledningen att ta reda på om ett återförsäljaravtal öppning finns i din plats. Om så är fallet, fortsätt genom att klicka på "Fortsätt till Dealer Support." Om inte, kan du inte ansöka om att bli återförsäljare på den tiden.
2

Läs support sidan och granska alla de produkter och tjänster Honda Motorsports erbjuder. Du bör bekanta sig med alla erbjudanden innan de ansöker om att bli återförsäljare. Klicka sedan på "Fortsätt till vanliga frågor." Addera 3

Granska alla frågor för att förstå några av de vanligaste frågorna och funderingar potentiella återförsäljare har. De frågor hjälper blivande återförsäljare avgöra om du vill fortsätta med ansökningsprocessen. Klicka sedan, "Vill du lära dig mer om hur du blir en Honda återförsäljare?"
4

slutföra den preliminära frågeformuläret för information och e-post till Honda på angivna e-postadress. Alla de frågor som ställts finns i en PDF-nedladdning (se Resurser). Svara på alla frågor och förväntar sig en återgång samtal från en Honda representant i cirka 45 arbetsdagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112885.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.