Hur Ren styrlinda

styrlinda, finns i icke vidhäftande och klister, håller din cykels styranordningen från att bli slick, vilket kan leda till en olycka. Bandet håller även styret från att bli rostig om din cykel är kvar utanför eller i ett område där det är fuktigt. Liksom sätet, däck och ram, blir styrlinda smutsig och behöver rengöras. Du behöver inte en kommersiell rengöringsmedel eller en särskild handduk för att rengöra bandet, men du behöver för att torka tejpen ordentligt när den är ren. Saker du behöver Sida 2 repande trasor eller ragsLatex glovesAutomotive tvål eller flytande cleanerWarm waterBucketSponge
Visa fler instruktioner
1

Torka din cykelstyret med en trasa som inte repar eller trasa för att avlägsna eventuellt löst damm och smuts från sitt band. Använd latexhandskar för att hålla händerna rena.
2

Blanda 2 msk. av fordonsindustrin tvål eller flytande rengöringsmedel och 3 koppar varmt vatten i en hink.
3

Doppa en svamp i tvål blandningen och vrid ur överskottet. Skrubba styrlinda och eventuella grepp på din cykel med svampen.
4

Blöt en trasa som inte repar eller trasa med varmt vatten från ett handfat. Vrida ur överflödigt vatten. Torka styret, tejp och ram för att skölja bort eventuella tvål rester.
5

Torka styret, tejp och ram med en ren trasa som inte repar eller trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112881.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.